Şimdi Ara

Elazığsporlu Deniz Yılmaz Galatasaraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu hafta 2 gol attığı için değil, attığı gollerin bir kısmı penaltıdan olduğu için değil... Ben de bu adamı sezon başından beri takip ediyorum. Özetlerden falan değil, fırsatım oldukça Elazığ'ın maçlarını izleyerek takip ediyorum. Bildiğim kadarıyla Bayern Münih alt yapısından yetişmiş bir futbolcu. Nerde duracağını, nereye koşacağını biliyor. Son vuruşlarda da hiç fena değil. Eğer kendini geliştirmeye devam ederse yakın zamanda üç büyüklerin birinde oynar. Hele ki bu yabancı sınırlaması devam eder, Burak-Umut gibi beceriksizler 90 dakika sahada gezerlerse, bu Deniz Galatasaray'da neden oynamasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Edison

Mehmet Akyüz mü Vallaha billaha yok artık arkadaş. İki gol attı diye adam mı transfer edilir. Hadi Deniz neyse de Mehmet Akyüz

Beşiktaşlıyım

Hocam transfer edelim demedim akhisarı sadece özetlerden takip edebiliyorum ve attığı goller cidden kaliteli , bende şaşırdığımı belirttim :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu herif elazığda 9 attıysa bizde gol kralı olur tek endişem burak gibi gol kralı olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

bu herif elazığda 9 attıysa bizde gol kralı olur tek endişem burak gibi gol kralı olmasın

9 değil 11
  • Bizim mahallede de arap mustafa var. o da galatasarayda etkili olacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isler öyle kolay yürümüyor malesef. 11 golün 4'ü penaltidan, belki yine ona yapilan penaltilardir bilemem. Diger bir taraftan da ufak takimda cok gol atanlar genelde acik savunmalara karsi oynadiklari icin atiyorlar. Büyük takima geldiklerinde sürekli kapali savunmalara karsi oynadiklari zaman teknik kapasiteleri de düsük ise pek bir sey yapamiyorlar. Bu oyuncu da 26 yasinda ve sadece bu sezon bu kadar performans gösterebilmis. 23 yasina kadar Bayern Münih'in 2. takiminda oynamis, sonrasinda ise Mainz ve Paderborn'da oynamis. Mainz Bundesliga'da orta sira takimi genelde, zaten 4-5 sene önce cikmislar. Paderborn da 2. lig takimi. Bunlarda dahi varlik gösterememis. Gecen sene 2. Bundesliga'da Paderborn ile 25 maca cikmis ve sadece 5 gol atip 2 asist yapmis. 26 yasina kadar varlik gösterememis adam 1 senede 4'ü penaltidan 11 gol atinca Galatasaray seviyesine mi geliyor? Hic izlemedim kendisini, sadece Galatasaray maclarini izledim orda da dikkatimi cekmedi ama kariyerine bakinca pek de Galatasaray'in oyuncusu gibi durmuyor.

• Türk forvet almak istiyosan bu ülkede Muhammet Demir'den başka yerli forvet yok.
  • football manager de alırdim.
    sercan kaya deniz yılmaz gökhan töre mustafa yumlu deniz naki sinan bolat. bunlar hep parlıyordu.

• Mehmet Akyüz çöp.

Deniz Yılmaz sağlam çocuk izledim, Almanya alt yapısı da var değerlendirilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonmezAlevv

İzlediğim kadarıyla yetenekli , bizim takımın forvetlerinden daha faydalı olacağını düşünüyorum umutun yerine alınabilir. Ayrıca akhisarda mehmet akyüzün bu sezon attığı bütün goller üst düzey kalite kokan goller , bu adam harcandı mı acaba beşiktaşta ??? Drogba yaşından ötürü , umutta kazmalığından ötürü gönderilmeli , Burağın da ancak Galatasarayın yedek forveti olabileceğini düşünüyorum , çok kötü forvet hattımız var

atsin 25 gol gelebilir.3 tane gol atani gs ami alicaz .

klasik boş alan topçusu bize rize maçinda ki gibi kapali savunkayi geçebilecek adam lazim .amrabat atif niasse hepsi bi denizden iyi.

mehmet akyüzün sadece gollerini seyrertmişsin birde kaçirdiklari seyret bakalim.ben akhisarinbher maçiji seyrediyorum en çok aşama kaydedenboyuncusu niasse sonrada guray.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.