Şimdi Ara

ELDEN RING SHADOW OF THE ERDTREE (1.12.1) Türkçe Yama (v8) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
16
Favori
213.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yamanın direk linkini atar mısınız?? discordda bulamadım..

• _____________________________________________

Yama Versiyon v7

Oyun versiyon 1.08.1

yama son çıkan 1.08.1 versiyon için uyumlu hale getirilmiştir.

• yamanın direk linkini atar mısınız??

• arkadaşlar uygulama bende hata veriyor açılırken sorun sizce neden kaynaklanıyor

ELDEN RING SHADOW OF THE ERDTREE (1.12.1) Türkçe Yama (v8) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate]
  • yamayı kurup açıyorum ama siyah ekranda kalıyor, açılmıyor

• arkadaşlar yamayı yüklüyorum, kutucuk şeklinde oluyor tüm yazılar ve okunmuyor hiçbir şey yazı kalmıyor yani kutucuğa dönüşüyor nasıl düzeltebiliriz bunu

• ellerine sağlık zartzurt456, yamada özel mekan adları da eskiden olduğu gibi ing olan versiyon en son hangi sürümündeydi? son sürümlerde bu yoktu sanırım. en son 1.04 de iken bitirmiştim yeniden başladım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebegen -- 13 Ocak 2023; 3:6:25 >
  • ELDEN RING SHADOW OF THE ERDTREE (1.12.1) Türkçe Yama (v8) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate]

Yamayı yaptıktan sonra yazıların hepsi böyle oldu çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

• Mod kurmak istedim. Bunun başlatıcı ile türkçe giriş yapabiliyorum fakat mod engineer ile giriş yaptığımda oyunun türkçesi bozuluyor. Bilgisi olan var mı ?

• Oyun dandiğe benziyor ama elbet seveni vardır.

• EthanWinters kullanıcısına yanıt

ELDEN RING ve dandik ?? ELDEN RING SHADOW OF THE ERDTREE (1.12.1) Türkçe Yama (v8) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] 

• Kardeşim sizin neden tüm yamalarınızda virüs var
    (Virustotal)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-52D975AE1 -- 19 Şubat 2023; 21:11:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elensari E kullanıcısına yanıt

Siz muhtemelen oynamışsınızdır ama, modla beraber türkçe oynamak isteyenler için (1.08.1 versiyonu ile uyumludur);

ModEngine2 kurulu olmalı.

Ve Bu dosyanın içindeki mod klasörünü kendi mod klasörünüz ile değiştirin. Konudaki türkçe yama kurulu ise, konudaki yamanın yüklediği dinput8.dll dosyasını silin veya önceki yamayı kaldırın.

----------------

Çeviri konu sahibine aittir.

Modengine nedir ne değildir sizi banlatır mı hiçbir fikrim yok.

(Ek: Araştırdığım kadarı ile banlatıyormuş, google'a "Disable EAC Elden Ring" yazarak çıkan yöntemi uygulayarak offline oynayın oyunu)

Riski, kullanana aittir.

Mod Uyumlu TR Yama Linki

----------------

Bune kardeşim ben anlamam bunlardan vs. diyecekler lütfen konudaki yama ile oynasınlar.

İlgili linkte "sadece" ilgili yamanın mod uyumlu versiyonu bulunmaktadır. Eac üzerinden ban yerseniz, bu tamamen sizin kabahatiniz olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 13 Mart 2023; 18:26:53 >

• Guest-52D975AE1 G kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/149117991

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/149446466

Geliştiricinin forum kullanıcısına cevabıdır : "Virüs total mi kaldı hocam =) 2014 yılından beri bu sektördeyiz."

• 1.0.9 da çalışmıyor mu ? Rusça tarzı bişey çıkıyor açar açmaz.

• Trakyacus kullanıcısına yanıt
    Steam emu dosyasından russian olan yeri English yapın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.