önceki sürümlerde trainer açabiliyordum fakat 1.03.2 ye güncellediğimden beri açılmıyo oyunu bulamıyor sebebi eldenring.exe yi görmeye ayarlanmış program fakat önceki sürümlerde de aynıydı ama onlarda aynı sorun olmadı yamasız halini girince sorun yok tr.exe den girince oyunu görmüyor |
ELDEN RING SHADOW OF THE ERDTREE (1.12.1) Türkçe Yama (v8) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] (8. sayfa)
-
-
Evet oyun güncel versiyonda. Bir önceki mesajınızda ilettiginiz gorseldeki gibi gozukmekde versiyon olarak. Ama tr yama calismamakta. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mbombo00
Evet oyun güncel versiyonda. Bir önceki mesajınızda ilettiginiz gorseldeki gibi gozukmekde versiyon olarak. Ama tr yama calismamakta.Mart 23 de (1.03.2) adında 2 güncelleme geldi. Birincisini güncellediniz muhtemelen ikincisinide güncellemeniz lazım ondan çalışmıyordur.
-
Türkçe yamayı anlatıldığı gibi kurdum fakat TR.exe yi açtığımda siyah ekran olarak kalıyor,normal exe açılıyor.Bu sorun birtek bende mi var çözümü bulamadım henüz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: YouassdTürkçe yamayı anlatıldığı gibi kurdum fakat TR.exe yi açtığımda siyah ekran olarak kalıyor,normal exe açılıyor.Bu sorun birtek bende mi var çözümü bulamadım henüz.
Oyun güncellemesini nasıl yapınız anlatırmısınız biraz.
-
uzun ugraşlardan sonra 1.3.0.2 güncellemesini yaptım.Tr yamada sorunsuz çalışıyor..başarılar
-
@zartzurt456 Oyuna güncelleme gelmiş, yamayı güncellerken şuraları da düzenleyebilirseniz sevinirim. 2.resimdeki tılsımlarda üstteki 2'si (graven) büyü yerine büyücülük yazarsanız daha iyi olur. Üstteki ikisi sorceries güçlendiriyor oyunda büyücülük diye çevrilmiş, alttaki ikisi incantations güçlendiriyor oyunda büyü diye çevrilmiş. Karışabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karma999 -- 4 Nisan 2022; 15:28:9 >
-
Arkadaşlar bana 1.2.3 yaması lazım -
Önceki sürüm yamaları sorunsuz kullandım ancak son v4 yamasını kurarken avira antivirüs programı virüs tespit edip kuruluma izin vermiyor bilginize.
-
Arkafaşlar 1.2.3 yamasını kurdum ancak menünün hepsi gr menu test yazıyor gr sistem message hatası alıyorum. Neyin nesidir bu :) -
yama windows 11 de çalışmıyor mu?
-
Adam adammmmm
-
ELDEN RİNG SİYAH-BEYAZ EKRAN SORUNU ÇÖZÜMÜ TÜM YÖNTEMLER
- Kullandığınız platforma göre sorun değişiklik gösterebiliyor, yazdığım tüm yöntemleri istediğiniz sıra ile deneyebilirsiniz
- Test Edilmiş Platformlar - Windows 11 64 bit - Windows 10 64 bit -
___________________________________________________________________________________________________
- Denetim Masası\Programlar\Programlar ve Özellikler - Nvidia Grafik Sürücüsü Kaldırıp Temiz Kurulum Yapın
___________________________________________________________________________________________________
- aşağıda görünen Nvidia denetim masası ayarları eldenring.exe ve eldenring_tr.exe her iki dosyaya da uygulanacak.
- Dosyaları ELDEN RING\Game oyun klasörüne çıkartabilirsiniz.
- EDİT;
- WINDOWS 11 DE SİYAH EKRAN SORUNU YAŞAYAN ARKADAŞLAR SADECE BU DOSYAYI KOPYALAYARAK ÇÖZÜME ULAŞABİLİRLER. ( Versiyon 1.03.3)
Versiyon 1.04.1
- masa üstü kısayol Hedef sonuna -windowed ekleyerek pencere modunda çalıştırma
- ELDEN RING\Game\eldenring_TR.exe" -windowed
- masa üstü kısayol Hedef sonuna -fullscreen ekleyerek tam ekran modunda çalıştırma
- ELDEN RING\Game\eldenring_TR.exe" -fullscreen
- Uyumluluk Özellikleri
- Bozuk Oyun Dosyaları yerine temiz indirebilirsiniz
- https://cdn.discordapp.com/attachments/962701019236671548/962701164275728405/ELDEN.RING.Deluxe.Edition.v1.03.3-P2P.torrent
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bay burçin -- 23 Nisan 2022; 18:21:49 >
-
oyunun 1.03.3 güncellemesi çıktı.yama uygulanacak mı bu sürüme acaba?
-
oyun steam den alınma yükleme yaparken yamayı kod 5 hatası veriyor yardım edebilcek varmı
-
1.03.3 güncellemesi için yama var mı?
-
1.04 çıkmış inanılmaz seviniriz güncellenirse
-
Yükleme yaparken bu hatayı alıyorum çözümünü bilen varmı
-
windowsun tüm güvenlik çözümlerini kapat. zaten bir işe yaramıyor sadece engeller
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X