Şimdi Ara

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (120. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.642
Cevap
74
Favori
104.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    en iyisi hocam :) pasif oynayanı da sevmezler zaten. boğmak lazım böyle 😃

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    Karsimdaki playerda en uyuzum oldugum combolardan biri; bestial sling ardina hornet 😅 yeni videolar atabildikce at hocam, madness build de dene bir sure sonra cok zevkli oluyor.An itibariyle xbox ta yokum artik(sattim cihazi), first step öksüz kaldi 😄

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • haydaaaaaa, uzdu bunu duymak volkan hocam. 😔

• UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Hocam xbox ta multi olarak kitle bulmak daha zor ps ye göre, en basit örnek bu forum konusu mesela.Yakinda mw2 de geliyor ufaktan Allah nasip ederse gecis yapacağım. Ben yine bu konuda olacagim her zaman, öbür taraftaki lore muhabbeti cekilecek dert degil benim icin :) Seninle bi gank yapamadik icimde kaldi bu arada… 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 8 Haziran 2022; 20:55:6 >
  • Hocam uyuz olacak neler neler var yaz yaz bitmez bu en masumu bence 😁 misal adam iki tane naginataya seppuku yapıp poke’liyor iki vuruşa meftayım 😁 hayırlı olsun hocam ben de illa Ps’ye geçicem ama zamanı belli değil 😁 kısa zamanda ps5 bulursun inşallah uyguna

• anladım hocam, hayırlı olsun şimdiden. 👍🙃

• Uyuyan adama ne elliyosun be kardeşim. 😂
    Bu arada bu videoları reddite de atıyorum her seferinde linçleyecek bir şey buluyorlar. Elden ring oynayan oyuncular mı gergin yoksa herkes mi böyle bilemedim.
    Kaldırdım redditten videoyu gerçekten insanlar sıyırmış durumda ben bu tarz şeylerin sadece bizim milletimize has sanıyordum. Dünyada müthiş bir linç kültürü oluşmuş durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 9 Haziran 2022; 15:6:49 >

Oyundaki emotelar çok komik gerçekten 😂

Tahminimce invade etmeye gelen kisi ile sanki duel yapiyormuscasina gesture sonrasi bufflanma olayini yapmadan direk saldirman konusunda linclendin. İyi yapmissin bence abicim, karsindaki adam senin dunyani istila edip seni kesmek icin geliyor, ki burda istila edilenin gelen kisiyi oldurmesi lazim ne diye bekleyeyeyim ki iki saat kendini bufflasin diye sonucta duello yapmiyoruz, hele birde cift silahi sirayla seppuku yapanlar var bekle ki 3 dk bufflasin kendisini 😅

• Hocam dibine kadar haklısın ama üstteki videodan linç yemedim üsttekini koysam söverler direkt. Linç yediğim video bu:

Botanyoutube
    Elden Ring - Parry and Misericorde = Hell
    https://www.youtube.com/watch?v=WxjRRWQeppY

L2 spamcisiymişim. Parry yapmaktan başka bir şey bilmiyormuşum. Ulan alt tarafı hoşuma gitti paylaştım ne var bunda. Bir tanesi dedi ki o kalkanı gördüğüm an greatsword çıkarırdım o zaman görürdüm seni falan. Millet ciddi ciddi sıyırmış oyun lan bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 9 Haziran 2022; 15:35:6 >

Buildi paylaşabilir misin?

welcome to the souls pvp community 😀😀

• bluemoon kullanıcısına yanıt

Hocam oyunu açar açmaz paylaşıcam.

• UyGaR___ kullanıcısına yanıt

Uğraşamam hiçbiriyle ne yaparlarsa yapsınlar Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] 

• Hiç maçam yemiyor şu oyunu almaya oynamaya. Deli gibi de merak ediyorum . Demons Souls oynadım Ps de çok zorlandım vazgeçtim soulslardan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zor bi oyun degil bence fazla büyük ve karışık sadece görevleri falan. Kasılmak kolay olduğu icin cok abartmadigin sürece keyifli bi şekilde ilerliyor. Benimde ilk oynadığım souls en cok zorlandığım yer bi zindandı ama adını hatırlamıyorum astrologer kullandım. Neredeyse tek yemek dışında bi eksi yanını görmedim buyucu icin :)

• bluemoon kullanıcısına yanıt
    Küçük bıçak calling blade, 3. talisman two fingers heirloom.

armor set veteran gövdesi altered kafalık ise royal knight helm

Mix won şişesinde holy attack buff ve crimson bubbletear var

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

Teşekkür ederim

• NosceTeİpsum00 kullanıcısına yanıt
    Kasılmalar nasıl oluyor souls oyunlarında? Mmorpg gibi her seviyenin farklı sürekli spam olan slotları mı var? Yoksa seri bi slotta maksimum levele kadar kasabiliyor muyuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunda rün denilen para birimi diyebileceğimiz bir şey var. Bununla karakteri level atlatıyoruz. Rün, kesilen düşmanlardan kazanılıyor veya oyun dünyasında bulduğumuz rün itemleri var bunları kullanıyoruz. Her seviye artışında istenen rün miktarı da doğru orantıda artıyor.

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.