Şimdi Ara

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (129. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.640
Cevap
75
Favori
103.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Silah upgrade’i için gerekli olan smithing stonelari bulabilirsin demek istiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • berky88 kullanıcısına yanıt
    Veya oralarda daha rahat edebilmek için ekipmanların olması gereken seviyesi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar

• Hortlak Fuat kullanıcısına yanıt
    Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

• blackprague kullanıcısına yanıt
    Ooo saygıyla eğiliyorum:) araya başka oyunlar girdi. Başka bir ng+ da bende %100 yapacağım umarım:)

• Hortlak Fuat kullanıcısına yanıt
    Hocam sağ ol senin sayende gördüm sitede

• Souls ilke hiç oynamadım. İnternette tam çözüm videoları var fakat kopyala yapıştır gibi oynamak istemiyorum. Hiç bu tarz oynamayan birine bu oyunu önerir misiniz ? Gözümde çok karışık geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthropomancy -- 26 Aralık 2022; 15:17:7 >
  • Şu an hangi build daha iyi arkadaşlar. Rivers of blood halen op mi? Oyunu bitirmiştim şimdi tekrar sıfırdan başlayacağım tavsiyelerinize açığım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    Elden Ring benim de oynadığım ilk souls oyunu. Mekaniğine alışmak biraz zor gelebilir başlarda. Ben çok yadırgadım mesela. Soulslar hakkında sıfır bilgi sahibi olarak beni Limgrave'in ortasına salıverdiler. Nereye gideceğim ne yapacağım hiçbir fikrim yok. Takıldığım birkaç boss fight dışında YouTube dan çözüm vs de izlemedim, tarzım değil. Ama alıştıktan sonra keyif veriyor. Keşfetme duygusu varsa içinizde oyunun haritası o kadar büyük ve keşfedilecek o kadar çok şey var ki.. farklı buildler denemek için bile 3 5 kez bitirilebilir deniyor ya, hak veriyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayalet002 H kullanıcısına yanıt

yakın oynamayı seviyor iseniz "Scavenger's curved sword" ile bleed build yapın baya keyifli oluyor.

• Kuhleep kullanıcısına yanıt
    İnceleyeyim. Çok teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dousk

Elden Ring benim de oynadığım ilk souls oyunu. Mekaniğine alışmak biraz zor gelebilir başlarda. Ben çok yadırgadım mesela. Soulslar hakkında sıfır bilgi sahibi olarak beni Limgrave'in ortasına salıverdiler. Nereye gideceğim ne yapacağım hiçbir fikrim yok. Takıldığım birkaç boss fight dışında YouTube dan çözüm vs de izlemedim, tarzım değil. Ama alıştıktan sonra keyif veriyor. Keşfetme duygusu varsa içinizde oyunun haritası o kadar büyük ve keşfedilecek o kadar çok şey var ki.. farklı buildler denemek için bile 3 5 kez bitirilebilir deniyor ya, hak veriyorum.
    Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bir göz atacağım.

• Arkadaşlar P2 hakkını satmak isteyen var mı?

• Merhabalar elinde Rivers of blood olup da vermek isteyen olursa çok memnun olurum :)

• Beyler tüm darksouls'ları yemiş biri olarak elden ringte zorluk çekiyorum. Dark souls 3 te %100 yaptım 750 saatim var pvp 'de ömürler geçirdim. Fakat bu elden ringte nereden gideceğimi bulamıyorum bir oradayım bir burada, bir o tarafa gidiyorum sonra haritanın öbür ucunda buluyorum kendimi.
    Rotayı oyun içinde belirten bir item felan yok mu çünkü youtubeden bakmak felan hiç istemiyorum tüm keyfimi ve keşif hissimi kaçırıyor. Kendimi tek atan dragonlar arasında buluyorum

• Turtle Punch kullanıcısına yanıt
    Hocam bu benim oynadığım ilk souls oyunu olmasına rağmen ben bu kadar zorluk çekmedim. Size tavsiye oyuna başladığınız noktanın güneyine doğru inin. Doğu tarafı biraz sıkıntılı pek yanaşmayın :) Biraz seviye kasıp kullanacağınız itemleri geliştirip öyle girin ana hileyenin boss fightine. Bahsettiğim boss fight'i haritanın kuzey batı taraflarına düşüyor. Kapısında sarımsı bir sis perdesi gibi birşey göreceksiniz buralar ana hikaye bossları, grimsi sis olan kapılar o mekanın boss'u gibi..

Edit: oyun içerisinde rota gösteren item yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dousk -- 2 Ocak 2023; 16:59:19 >
  • Arkadaşlar etrafta gezinirken sellia crystalına girdim çıkamıyorum. Adamlar bana göre kat ve kat güçlü. Ölünce baştan tekrar girişe gönderiyor. Bunun bir çözümü yokmudur?
    Oyunun save dosyasıda yokki bir geri gideyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defro kullanıcısına yanıt

Hocam kulübeden çıkın, hemen sola dönün sonra orda bir tane asalı düşman var ya baktığı yöne yani aşağı doğru koşarak gidin, grace var ilerleyince, orası ölüm çukuru gibi zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quar7 -- 3 Ocak 2023; 9:9:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defro kullanıcısına yanıt

Harita üzerinden ışınlanma yapabiliyorsunuz diye biliyorum düşmanın olmadığı bir yerde deneyin yada dinleme yerlerinde

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.