Şimdi Ara

Elder Scrolls Online'dan Beta Oyuncularına Ücretsiz Haftasonu Etkinliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • @import url(http://admin.bolumsonucanavari.com/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);

Zenimax Online, ESO'nun betasını oynayıp oyunu bırakan oyuncularını tekrar oyuna döndürmeyi amaçlıyor.

Zenimax'in yaptığı açıklamaya göre Türkiye'de 17 Nisan saat 18:00'dan itibaren 20 Nisan saat 18:00 kadar "Ücretsiz haftasonu" etkinliği olacak. Bu etkinlikle Zenimax, oyuna eklenen gelişmeler, savaş alanları, görevler ve dahasını oyuncuların beğenisine sunmak istiyor.

Eğer Elder Scrolls Online oynamayı düşünüyor ama denemeden para vermek istemiyorsanız sizin için iyi bir fırsat olabilir.

• Tam da aklimda almak vardi bugun. Betasina isinamamistim bi baktim mail gelmiş sonra iyi oldu bu.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 80 GB ' mış mail de öyle yazıyor. 2-3 gün için indirmeye değmez.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun ilk çıktığından beri çok değişti müthiş bir online oyun kafası karışanlar düşünmeden alsın.
  • bana da geldi. ben seçilmiş kişiyim. gelmeyenler ağlasın.

• Oyunu kesinlikle tavsiye ediyorum. Oynamayanların oynaması gereken bir oyun adamlar yapmış oynayacak olanlar mutlaka eklesin Türk oyunculara ihtiyacımız var her zaman :D :D
    id: @immortalizmm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.