Acaba gbt-3 ile çevirilemez mi oyun. |
Elder Scrolls Online'ı Türkçe Oynayın (Tüm oyunlarda işe yarıyor!) (8. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bunu ben de merak ediyorum gerçekten. Sadece hikaye kısmı çevirilse çok güzel olur.
-
eklentiyi çalıştırdım ama naptıysam translate i çalıştıramadım. C ye bastığımızdaki karakter menüsü geliyor sürekli
-
hala oluyor mu ?
-
Denemekten youldum
-
evet çalışıyor kullanıyorum
-
Txtoutput 1.4.2 versiyonunu indirin ve zip'in içindeki dosyayı
Belgelerim\Elder Scrolls Online\live\AddOns
içine atın.
https://www.esoui.com/downloads/info1686-TxtOutput.html#other
(Ayrıca LibStub ve LibAddonMenu addonlarını da kurmanız lazım çalışması için.)
Oyun içinde addons kısmından hepsini aktifleştirin.
Sonra Qtranslate indirin kurun aşağıda resmini attığım şekilde ayarları yapın. Oyun içinde herhangi bir npc ile konuştuğunuzda bir kutucuk içinde npc'nin söyledikleri yazıcak. " tuşuna (tab tuşunun üstünde ki) bastığınızda direk türkçeye çevirecek(isterseniz " tuşunu kendinize göre ayarlayın).
1-
2-
3-
4-
5-Burada önemli bir kısım var üst kısımdan "Bu Programlar için Etkinleştir" seçeneğini seçmeniz lazım
6-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proud2BeTurk -- 18 Ekim 2021; 21:28:28 >
-
Üstte yazdım sırasıyla aynı şekilde yaparsan çalışacaktır
-
Yarın deneme yapıcam İnşallah yaparım. Çok sağol geri dönüş için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birde oyunu steam üzrinden oynuyorum Oyunu kapatınca launcher açık kalıyor. Onuda kapatınca arka planda oyun hala aktif olarak çalışıyor gözüküyor sizde de varmı böyle birşey ?
kURDUM ÇALIŞTI ANCAK KISAYOLLAR ÇALIŞMADI. yada yapamadım. Sohbet gelince sağda kare içinde font çıkıyor bu açılınca atadığımız kısayoldan alt+q ile otomatik çevirmesi gerekiyor ancak küçük mavi bar gibi bir şey görünüyor daha sonra birşey olmuyor. Nerde yanlış yapıyorum acaba ?
üstte 3. resimde gözüken "seçilen metni değiştir" karşısında hangi tuş yazıyorsa o çevirecektir.
-
Birazdan yeniden deneyeceğim. Teşekkürler.
-
Komut Dosyası Servis Hatası. Yazıyor oyun dışında herhangi bir şey çevirmek istediğimde. Oyunad ise çevir dediğimde bire şey olmuyor.
-
Dediğiniz gibi yapamadım ekran görüntüsü alıp öyle çeviriyorum :(
-
Bunu 2 yıldır kullanıyordum ama artık program çalışmıyor, oyun için metin penceresinde bu dil algılanamadı vs diyor. Sorunu yaşayan var mı genel bir sorun mu bu?
-
Hocam bende dediğiniz gibi yaptım ama bende nokta nokta şeklinde çıkıyor çeviri yapmıyor fixlendimi acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merak edenler için hala çalışıyor arkadaşlar
-
selam ben yaptım ama sadece diyalogları çevirmiyor daha doğrusu diyalogları yanlışlıkla sildim pencere boş çıkıyor nasıl düzeltebilirim?
-
esouı
TurkishScrollsOnline (Türkçe)https://www.esoui.com/downloads/info3689-TurkishScrollsOnlineTrke.html
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X