Şimdi Ara

ELDORADO#SATILIK 110FF wizz cleric NOVA +10 STAFF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar iyi forumlar... Charım eldorado serverındadır. Serverdaki güçlü wizardlardan biridir. Satmak istemem artık okulda derslere yogunlaşma çabamdandır.Forumda 3 kere satışım oldu bir problem yaşamadım.Kırıkkale,Ankara,Kayseri,Yozgat,Kırşehir,Rize,Sivas Elden teslim yapılır harici şehirler PTT yoluyla yapılacaktır. Charda e-mail wardır hotmaildir bütün bilgileri mevcuttur herhangi bir problem olacagını zannetmiyorum. Resimler aşağıdadır.Yorumlarınızı eksik etmeyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaywalkeR2oo6 -- 6 Ekim 2010; 14:29:07 >

• ücret ne kadar düşünüyorsun
  • Ücret olarak aklımda net bir fiyat yok ama nova +10 staff a 500 lira teklif war ona göre bir fiyat düşünebiliriz.900 lira gibi bir fiyat düşünebilirim.
  • up
  • up yaw yokmu ilgilenen satayımda sunu kurtulayım
  • charınıza tahlibim egerki fiyattada anlasırsak alıcam msn adresim bom_bomm123@hotmail.com ekleyin goruselım
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karakterin Gerçekten Güzel Fakat Destruction Set Yerine Nova Set Yapsaydın Karakterin İçin Daha Faydalı Olurdu..

Hayırlı Satışlar.
  • Nova set de alabilirdim dediginiz gibi ama nova set herkesde war destruction set bir elin parmaklarını gecmez nova olmasa bile novaya yakın bir defansı war yani amaç sayılı olabilmekti:)
  • up
  • Uppa...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.