Şimdi Ara

Electro gitar, pedal tavsiyesi(Heavy/Power Metal)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 senedir washburn x serisi electro gitar ve DOT un Death Metal Pedalı ile 10W lik basit bir anfi kullanıyordum lakin artık üst seviyeye çıkmak istiyorum ekipmanımı yenileyerek. Lakin kararsızım benim içimde geçen vahşi kurt İced Earth tarzı tonlarda müzik yapmak istiyor fakat ne tarz bir pedal kullanabilirim bilemiyorum en azından burda bilgili arkadaşların bana tavsiye ve bilgi verebileceğini inanıyorum. Gitar olarak da ibanez çift humbucker lı rz520 serisi gitarlar olacak floyt rose olmayanlardan tavsiye edermisiniz? özellikle ritim ağırlıklı gitmeyi severim solodan daha çok çoşturuyor beni =) buna göre gitar ne önerirsiniz? özellikle pedalı 200 ytl i geçmicek şekilde Gitar a ise 500 - 700 ytl e arası ayırabileceğim. Anfi için maddi durum yeterli olmicağından şimdilik almayı düşünmüyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silvermoon Savaşçısı -- 9 Haziran 2008; 10:19:53 >

• mydukkan sitesinde şu modele nerdeyse 3 senedir bakıyorum :/ ama ben sap gövde ile vidali değil tek parça olmasını istiyorum :\. bu model için ne dersiniz ?

Yada şu var altda.

LTD EX-50 Elektro Gitar

Gövde / Sap Baglantısı :Bolt-On
    Gövde Agacı :Agathis
    Sap Agacı :Akçağaç
    Klavye-Tuşe :Gül Ağacı
    Perdeler :XJ Fret
    Perde Sayısı :22
    Pozisyon İşaretleri :Nokta
    Köprü :Tune Q Matic
    Manyetik :ESP LH-100 Set
    Akort Mekanizması :Siyah
    Kontrol :3 yollu manyetik seçme anahtarı, volume ve ton kontrol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silvermoon Savaşçısı -- 9 Haziran 2008; 10:51:34 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.