Şimdi Ara

ELECTRO LSDA MANGETUT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MUHABBET EDECEK KİMSE CİKLER YOK KİMSEYİ BULAMAZSAM İNTİHAR EDECEĞİM OMEROZDEMİR_ZEGEXHOTMAİL.COM

• LSD
    Intended to induce LSD-like effects by putting the person into that state of mind.

A very simple preset, just a constant tone and visual of 20.215 kHz i looked up from a chart...(feel free to modify it)

It is simply amazing how effective this is though
    After 15 seconds flat i was feeling lightheaded...one minute in and i was starting to hear things...

It might just be me, it might be the preset, who knows.

Just a little warning though, LSD is a harmful drug, and I would not be totally surprised if negative effects arise from using this preset
  • türkce yaz anlamıyorum
  • resultante importante sinyor piano ich been reise heisse
  • boşwer napacan lsd yi... git elektronik bölümüne sor. cewap weriyim.
  • kardeş heryere aynı topici açmışın yeter.
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takıl işte gereksizlere... bi süre sonra parmakların yorulur

bu arada yaş kaç
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • öncelikle bu kadar topic açma... biraz daha tanımaya çalış burdakileri
  • allalla

tanışak işte.... ben poti, potasium diyenler de yok deil. gereksizlerin en gereksiz adamıyım. adanadan katılıyorum. sen necisin okuyon mu , nerde okuyon. hangi şehir?
  • poti bi topic aç kendinizi tanıtın topiği diye
  • daha önce açılmış olabilir açsak mı?
  • arama da bi sorun var herhalde ne yazarsam yazim arama yapmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.