ARKADAŞLAR MUHABBET EDECEK KİMSE CİKLER YOK KİMSEYİ BULAMAZSAM İNTİHAR EDECEĞİM OMEROZDEMİR_ZEGEXHOTMAİL.COM
LSD Intended to induce LSD-like effects by putting the person into that state of mind.
A very simple preset, just a constant tone and visual of 20.215 kHz i looked up from a chart...(feel free to modify it)
It is simply amazing how effective this is though After 15 seconds flat i was feeling lightheaded...one minute in and i was starting to hear things...
It might just be me, it might be the preset, who knows.
Just a little warning though, LSD is a harmful drug, and I would not be totally surprised if negative effects arise from using this preset
türkce yaz anlamıyorum
resultante importante sinyor piano ich been reise heisse
boşwer napacan lsd yi... git elektronik bölümüne sor. cewap weriyim.
kardeş heryere aynı topici açmışın yeter.
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
takıl işte gereksizlere... bi süre sonra parmakların yorulur
bu arada yaş kaç
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
öncelikle bu kadar topic açma... biraz daha tanımaya çalış burdakileri
allalla
tanışak işte.... ben poti, potasium diyenler de yok deil. gereksizlerin en gereksiz adamıyım. adanadan katılıyorum. sen necisin okuyon mu , nerde okuyon. hangi şehir?
poti bi topic aç kendinizi tanıtın topiği diye
daha önce açılmış olabilir açsak mı?
arama da bi sorun var herhalde ne yazarsam yazim arama yapmıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme