Şimdi Ara

ELECTRO WORLD ANTALYA AÇILIYOR 26 TEMMUZ 06:00 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
7.241
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fethıyeden gıdecektık gozumuzu korkuttular alamazsınız sıra cok olur vs dıye.vazgectık.yardımcı olan arkadaslara tesekurler
  • Ahım şahım indirim yok ki ....Bunlar kuyruk olacak fiyatlar değil...Ben tabi yukarda yazılı fiyatlara göre diyorum. Keşke biri listeyi taratsaydı da koysaydı.

Ben gideceklere iyi alış verişler dilerim
  • Su an durum ne acaba ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HOCAM BENİM AKLIMIN ALMADIĞI BİR DURUM VAR.FİYATLARA BAKIYORUM HİÇBİR CAZİBESİ AL BENİSİ GİT ORDA UYUKLA MODUNDA DEĞİL.AMA İNSANLARIMIZ PSİKOLOJİK OLARAK DÜRTÜLÜYORLAR.FİYATLAR ORTADA.BU FİYATLARI YIL İÇİNDE VATANDA , BİMEKS TE , GOLD DA DEFALARCA YAPIYOR ÖZELLİKLEDE VATAN.AMA NEDENSE İNSANLARIN KAFASINDA BİR AÇILIŞTIR YER ETMİŞ.
  • Doğru düzgün indirim yok.Sadece katalogdaki ürünlerde biraz indirim var.Onlar da yazıldığı gibi 600 tl fln değil 100-150 Tl civarı.Ayrıca stokları sınırlı 50-75 tane civarı.Ben gittim hiçbirşey almadan geri geldim.Kesinlikle değmez gittiğinize.
  • benimde arkadaş bugün orda çalışcaktı.onu götürmeye gittim 4 te arabayla gitmişken dedim bari bekleyimde gireyim.70-80ninci falan olarak girdim içeri.herşeyden vardı stokta.çokta cazip birşey yoktu diğer yerlerde de oluyor zaman zaman bu indirimler.güzel olarak 9.90 na baskül vardı ondan aldım logitech in küçük laptop için hoparlörleri vardı 19.90 na ondan aldım birde evdekiler 9.90 lık saç maşasıyla yumurta makinasından al demişlerdi onları aldım çıktım.yeni eve geldim orda takıldım biraz arkadaşla falan şu saate kadar hala o ses sistemlerinden falan vardı.
  • bu arada 499 luk lg nin ses sistemi ile 699 luk pioneerin amplikatörlü sistemine baktım.bunlar iyimidir sizce?pioneer açıktı çokta güzel ses vermiyor gibi geldi de bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

bu arada 499 luk lg nin ses sistemi ile 699 luk pioneerin amplikatörlü sistemine baktım.bunlar iyimidir sizce?pioneer açıktı çokta güzel ses vermiyor gibi geldi de bana

Evet bu iki üründe iyi fiyatlı ses sistemlerinden, özellikle pioneer vsx520 anfi + htp100 5.1 ses sistemi ile bu fiyata oldukça iyi görünüyor.

Sabah gittiğinizde çok yoğunluk varmıydı peki?
  • Arkadaşlar bende şimdi geldim ordan..Yeri otogarın 200 metre aşagısında..asat binasının altında..doğru dürüst indirim göremedim...Bauhaus 1 ağustos çarşamba günü açılacak mış..
  • Bi tek vantilatör kalmış 29.90 tl... Antalyalı müdavimler olarak insert paylaşamadığımız için sınıfta kaldık..

Bauhaus 1 Ağustosta açılıyormuş bu arada aynı ye
    rde
  • quote:

Orijinalden alıntı: turhan07

Bi tek vantilatör kalmış 29.90 tl... Antalyalı müdavimler olarak insert paylaşamadığımız için sınıfta kaldık..

rde

Notebook olarak kayda deger bir sey var mi

• S3 var miydi arkadaslar,,,,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oski32

quote:

Bi tek vantilatör kalmış 29.90 tl... Antalyalı müdavimler olarak insert paylaşamadığımız için sınıfta kaldık..

rde

Hp compaq Amd Çift Çekirdek işlemcili e-450 1.65 Ghz 2gb DDR3 320 GB HDD 599 TL

Stokta var

ama zaten çok da ucuz değil ama piyasanın bir 100 tl altın
    da
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuza07

quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

bu arada 499 luk lg nin ses sistemi ile 699 luk pioneerin amplikatörlü sistemine baktım.bunlar iyimidir sizce?pioneer açıktı çokta güzel ses vermiyor gibi geldi de bana

Evet bu iki üründe iyi fiyatlı ses sistemlerinden, özellikle pioneer vsx520 anfi + htp100 5.1 ses sistemi ile bu fiyata oldukça iyi görünüyor.

Sabah gittiğinizde çok yoğunluk varmıydı peki?

ön tarafında demir bariyerlerle labirent gibi yol yapmışlardı.saat 5.30 a doğru 7-8 tane olan labirent doluydu hatta dışarı taşmış taaa yolun başına kadar sıra vardı.oraya kadar görünüyordu belki dahada vardı sıra.yani yaklaşık sabah açıldığından sırada 1000-1500 kişi vardı rahat belkide daha fazla

• Soran bi arkadas vardi yazildi mi bilmiyorum ama bauhaus 1 ağustos saat 08:30 da açilacakmis.

• şu dark marka media player hakkında bilgisi olan varmı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oski32

quote:

rde

Hp compaq Amd Çift Çekirdek işlemcili e-450 1.65 Ghz 2gb DDR3 320 GB HDD 599 TL

Stokta var

ama zaten çok da ucuz değil ama piyasanın bir 100 tl altın
    da

Ufo var abi evde

• İzmir'e açmazlar, Adana'ya açmazlar, sonra gider Antalya'ya açarlar. Olacak iş değil. Hem Bauhaus hem de Electro World için diyorum bunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

İzmir'e açmazlar, Adana'ya açmazlar, sonra gider Antalya'ya açarlar. Olacak iş değil. Hem Bauhaus hem de Electro World için diyorum bunları.

Emin olun ki, bu tarz uluslararası şirketler fizibilite raporları sağlam olan yerlere mağaza açarlar. İzmir ve Adana da tabii ki verimli olur, ama yer meselesi de önemli. Uygun bir yer bulduklarında açarlar. KFC bile daha geçen sene yeni geldi Antalya'ya.
  • Misal IKEA da yok burda.İstanbul'daki gibi büyük bir yer açacaklarsa en azından,burda pek tutmaz tabi.Gerçi tutar ama nüfusa göre oranlarsak açmamaları normal demeden edemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 26 Temmuz 2012; 23:03:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.