Şimdi Ara

Electrolux Servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Buzdolabı ve Bulaşık Makinesini Electrolux almayı düşünüyorum ama kafamı kurcalayan nokta servis. Bu markanın yetkili servisleri ne durumdadır acaba. Ben şuan Ankarada yaşıyorum baktığım zaman Ankara'nın merkezinde sadece 2 tane servis var gözüküyor bir tane de ilçesinde var. Açıkçası bu biraz beni soğuttu. Electrolux alan kurulum aşamsında yada tamir aşamasında servisle muhattap olan arkadaşlar neder bu konuda?

• Servisleri iyi genellikle ama garantisi bitmemesi için insan dua ediyor. Üçlü ankastre set aldık 1ay sonra makinenin kartı yandı kart ispanyadan geldi 3 ayda ocak gözleri değişti gelmesi 1ay sürdü yani kaliteli marka yalnız ürün bozuldu mu ışın var bekle parçaları gelsin yedek parçaları pahalı bu arada pişmanmıyım pişmanım ürün bozulunca bekle dur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Complex kullanıcısına yanıt
    Aeg camasir makinesi aldim, servis soyledigi gun geldi kurulumu yapti. Zaten servisin bakmadigi marka yok gibi. Aeg,elektrolux,zanussi,mielle bakiyor.

Servis,her markada sorun. Samsung illallah dedirttiriyor,sac bas yoldurtuyor.

Makineden de memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aeg, bosch derken Electrolux 68070 bulaşık makinesi aldım, servis söylediği tarihte ve saatte gelip kurdu. Hatta ara bağlantı için bir conta lazım oldu, servis kendisi bulup getirdi bir arkadaşı kurulumu tamamlarken. Şimdilik memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.