Şimdi Ara

Electrolux - Siemens ankastre fırın karşılaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
13.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kısmetse önümüzdeki günlerde ankastre fırın ve ocak almayı düşünüyorum. Aklımdaki ürünler Siemens aslında. Electrolux ürünleride dikkatimi çekmekte.
    Electrolux EOB33100X Fırın ile Siemens HB330550 fırınları arasında karşılaştırma yaparsak; size göre bu ürünlerin eksi ve artı yönleri nelerdir? Siz hangisini tercih edersiniz? Siemens HB330550 model fırınının Electrolux'de dengi olan model hangisidir? Yorumlarınız için teşekkür ederim.

• Siemens 8 programlı Electrolux ise 6
    Siemens 58lt hacimli Electrolux 51lt
    Siemens'te parlak gri,kolay temizlenen ve şık görünümlü iç kaplama var
    Siemens'te ön kapak max 50'C ısınıyor,Electrolux ise 70'C
    Siemens'te çocuk kilidi var Electrolux'te yok
    Electrolux'te temizlik kolaylığı için çıkabilen tepsi tutma klipsleri var ve rezistans katlanıp temizlik için yer açılabiliyor.
    Siemens'te de komple cam iç kapak,eco clean(yağları ve kokuyu emen arka yüzey) ve düz yan duvarlar var.Yanılmıyorsam bu modelde tepsiler demir ızgaralara sürülüyor ve bu raylar çıkabiliyor.Yani fırın kenarları girintili-çıkıntılı değil.

Hepsiburada da Siemens 1358YTL,Electrolux'ün de liste fiyatı 1700YTL

Tasarım olarak da Siemens daha hoş.Ben olsam tüm bu nedenlerden dolayı Siemens alırdım.
    Birebir aynı model bulamadım ama Electrolux almak istiyorum derseniz verdiğiniz model yanında bu da Siemens ile denk gibi
    http://www.electrolux.com.tr/node39.asp?ProdId=32595

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 22 Temmuz 2007; 23:22:32 >

• Arkadaşım Wilson u tavsiye ederim sana. İstersen ara bi yetkilileriyle görüş. sitesine gir servis ağına ürünlerine filan bi bak önce. Ben çok beğendim.www.wilson.com.tr

KOYUNCUOGLUMARKET.COM da 799 tl ye koskoca seti veriyolar. Davlumbaz, Fırın bide ocak veriyolar.

Wilson WF 251 Fırın
    Wilson WO 120 Ocak
    Wilson WDB 603 Davlumbaz

ürün arçelik ayarındadır. Üstelik süpürgede hediye ediyolar bazı setlerde.

Electrolux - Siemens ankastre fırın karşılaştırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokturk_-_ -- 4 Şubat 2009; 14:08:59 >

• ankastre fırın sorunu ıle ılgılı bır baslık goremedım...bunca baslık arasına yenı bır baslık daha acmakta cazip gelmedi o yuzden buraya yazıyorum siemens ankastre fırınım ı calıstırdıgımda fırının tam uzerı sevıyesınde granıt olan mutfak tezgahıma dokunamıyorum bır ıkı defa ufak sıddette elektrık carptı fırın calısır durumdayken ocagı kullanacagım zaman korkumdan tezgaya uzak durarak ocagı kullanıyorum...tezgahım daha once lamınant tı hıc dıkkatımı cekmedı boyle bır durum... ama granıt yaptırırken fırın yerınden cıkarıldı tekrar yerlestırıldı...bırde pısırdıgım yıyeceklerın alt+ust konumda pısırmesını ıstedıgım halde ust pısıyor alt gecıkıyor ve mecburen alt ayarı yapıyorum...fırınımın elektrık donanımında nasıl bır sorun olmustur kı...servıs cagırcam ama calıstıgım ıcın saatlerımız uymuyor...

• Eğer henüz servis çağırıp sorunu çözmediyseniz, aşağıdaki numarayı hemen aramanızı tavsiye ederim:

444 66 88

www.siemensuzmani.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye ankastre fırın
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.