Şimdi Ara

Electroneum (ETN) / Ana Konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
8.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deranzo

quote:

Orijinalden alıntı: kskaries

quote:

Orijinalden alıntı: Deranzo

quote:

Orijinalden alıntı: hero_19

Telefondan electroneum madenciliği yapan var mı arkadaşlar?

Ben cevap vereyim, açıldığı günden itibaren yapmaya başladım. Ayın 5'inde açılmıştı, bugün 13'ü. 8 gün oldu yani. İlk 2 gün hayli sorunluydu yeni açılmasından dolayı, sürekli olarak bağlantı kopup mining kapanıyordu. 1-2 defa da şarj aletim bozuk olduğundan gece telefon kapanmış, ondan dolayı full 24 saat yapamadım. Ortalama 25-35 h/s arası güç alıyorum telefonumdan. Bu 8 günlük periyotta toplamda 1-2 gün çalışmamış olmasına rağmen, 11.36 etn mine ettim, ve cüzdanıma aktarıldı. Şu anda herhangi bir sorun yok, gayet stabil mining yapılıyor. günde 2-2.5 etn gibi bir kazanç mevcut benim cihazım ile. Şarjda ve internet kullanımında herhangi bir belirgin yan etki yok.

ekran kartı ile yapmıyorsanız telefona yazık yıprattıgııza degmez bilgisayar işlemcılerı ile yapanlarada sunu soyleyeyim akı bokunu gecmez daha fazla elektrik harcar pcniz.

Aslında madencilik yapmıyor zaten. Telefonun konfıgurasyonuna bakıp, ona göre bir hashpower tayin ediyor. Program açık kaldığı sürece de madencilik yapıyor. Simülasyon yani tamamen. Yoksa zaten telefonda olmaz o iş.

Alıntıları Göster
    Ben üye olamadım sms doğrulama istiyor cep telefonu numaramı ama sms gönder dediğimde sms gelmiyor malesef nasıl gececem bu sorunu bilginiz varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• s7 edge günde 10 electroneum çıkarıyor,bilginize.
  • Bende şuana kadar 70 etn kazandım ama bu ara cuzdana yansımıyor nedense bakalım belki ileride degerlenir

• Etn artmaya devam ediyor sizde bende kazanabiliriz cod CE6997

• Telefon 30h/s ile islem yapip saatte 0.37 etn kazandiriyor. Ayni hesaba iki cihazdan girip madenciliği baslattim fakat gelen miktar yine 0.37 ,artmasi gerekmez miydi ?

İkinci olarak cpu ile denedigimde 100-110 h/s ile 2 saat kazdi 1 etn bile kazanmadim nasil is. Su olayi detaylica ogrenebilecegimiz bir yer yok mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    Benim günlük 12 etn kazanıyor şuan 100 etn oldu ama cuzdana aktarmiyor nedense

• mak06 M kullanıcısına yanıt
    PC üzerinden mi 12 etn kazanıyorsunuz ?Telefondan mı ?
    Telefonda şarja olumsuz bir etkisini görmedim gün içinde hep açıktı. Buna rağmen şimdiden 4,4 etn oldu.
    Pc üzerindende de iki bilgisayarımda da denedim ama dediğim gibi 1 etn bile kazanamadım.
  • sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    Yok tel üzerinden yapıyorum şarj ada bir etkisi olsa bile çok az oda rahatsız edici degil

• Cpu üzerinden önceleri çok iyiydi ben de 2600k ile 10 etn aldığım oldu. Ancak şu sıralar günlük bir etn ye düşdü. Telefonum çok daha basit ama günlük 4 etn falan bırakabiliyor. Burda bir durum oluştu ama ben de çözemedim. Sanırım cpu ile kazım bitiyor bu coin için.
  • piyangom kullanıcısına yanıt
    Telefon ile günlük 8-10 etn birikiyor fakat cüzdana aktarma sorunu var.
  • telefondan yapamayanlar için emülatör indirip bilgiisayarına andorid kazabilir arkadaşlar
  • Zarangoz kullanıcısına yanıt
    Andy var kanka onu indir ben onunla yapiorum ve sen hangi programi kullanncaksin ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Dedigimi inndir olmassa kapatcam bu hesabi

• İçinde 500 XT (şu an 500*0,06=30 dolar) olan WCX.ico hesaplarından isteyen varsa bana özelden mesaj atabilir. Sadece aktivasyon yapacaksınız ve 500 XT sizin olacak.
    Telefondan mining yapma kanka pcye andy diye pgoram var onu indir onunla yap :))

• etnkazan varmı hala
  • Mobilden devam eden varmı? Kayıt olurken sms gelmiyor nasıl aşarız bu sorunu bilen varmı acaba.

• Yüzde 300 arttı bir günde.

Madencilik yapıp kazanmak isteyenler. 47A297 kodumu kullanarak yapabilir. Yüzde bir fazladan kazanabilir. Yüzde bir diye geçmeyin ben

Zor ama 2018'i yakalarsa efsane olacak

Kazandığınızı Kucoin ile çekebilirsiniz

• Electroneum (ETN) blockchain tabanlı mobil ödeme platformudur.

ETN en yüksek piyasa değerine 6 ocak 2018 tarihi itibariyle ulaşmıştır. o tarihte etn’nin değeri 0.18 dolardı. Şu anda ise 0.0093$ değerinde ve son 7 günde %180 değer kazanmıştır. 2 sene önceki fiyatına hızla koşuyor.

Etn'yi akıllı telefonu olan herkes üretebiliyor, işte yöntemi:

Telefonunuza bulut tabanlı uygulamasını yükleyip haftada sadece bir kez uygulamaya giriş yapıyorsunuz ve 7 günde 100 ETN sahibi oluyorsunuz, ilerleyen haftalarda ise ETN üretiminiz hızlanacaktır.

App Store veya Play Store'dan uygulamayı indirip E69EA9 koduyla kaydolarak yaklaşık 1000 kişilik ETN grubumuza dahil olabilirsiniz. Bu sayede %5 oranında daha fazla kazanç sağlayıp daha hızlı ETN üretebilirsiniz. Daha hızlı ETN üretmek için daha çok kişinin olduğu takıma kaydolmanız gerekir.

Bulut sunucu üzerinden ETN üretildiği için telefonunuza hiçbir zararı yoktur. Sadece haftada 1 kez uygulamaya girip "Uzat" butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

app store indirme linki:https://apps.apple.com/tr/app/electroneum/id1270774992?l=tr

play store indirme linki:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.electroneum.mobile

not: damlaya damlaya göl olur hatta deniz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşiktaşlı emre -- 18 Mayıs 2020; 23:25:13 >

• Mobil uygulamadan etn üretme sona ermiş
    Geçen gün babamın hattına 30tl yükledim
    1550etn var hala ama kendi hattıma yükleme yapamıyorum hattınız on ödemeli degil hatası veriyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.