Şimdi Ara

ELEGOO Saturn 4 Ultra 3D yazıcı 26.500 TL'ye alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önerilere açığım pek bir bilgim yok. FDM yazıcılar detaylı basamadığını biliyorum. Bazı reçine yazıcıların kendiliğinden hava temizleme sistemi varmış yoksa benmi yanlış anladım

Yazıcı için en fazla vereceğim rakam bu Elegoo Saturn 4 Ultra 12 K 3D Yazıcı Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)

Yıkama ve kürleme makinesi olarak bunu düşünüyorum Elegoo Mercury Plus 2si 1 Arada Yıkama ve Kürleme Cihazı Fiyatı (hepsiburada.com)

• Valla 1 haftadır bende Satürn 4 ultra için uğraşıyordum sonra bir kıyaslama videosunda çok bir fark olmadığını gördüm Satürn 3 ultra ile aralarında ve 2.el Satürn 3 ultra aldım herşey dahil reçine kurleme yıkama makinesi ve bir sürü eklerle beraber 5 adet acf film ile beraber 22000 gibi bir masrafim oldu ki zaten ilk deneyiminiz ise Satürn 3 ultra ile başlayın derim ki zaten Satürn 4 ultra hız ve kullanıcı dostu yanları yani qol etkileri hariç çok büyük bir fark yok benim anladığım kadarıyla
  • Farquarto F kullanıcısına yanıt

Otomatik ayarları olması 4 ultra cezbediyor kararsızım iyi fiyata almıssınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunchinJudy -- 13 Eylül 2024; 19:12:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.