Şimdi Ara

Eleisa's Miracle hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşlar bence bu item çok güzel, hoş bir item. Verdiği can ve mana yenileme, yanına da Heal, Cleanse, Clairvoyance cdsini %25 azaltıyor.
    Ve bu item sizdeyken 3 level atladığınızda item yok oluyor fakat etkileri devam ediyor.
    Bence gayet güzel ve kullanışlı. Sizce?

• İyi.
  • 3 level atlıyosun ama o levellar itema gidiyor sen olduğun yerde sayıyorsun. Diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrton Senna da Silva -- 19 Mart 2013; 10:30:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Better Call Saul

3 level atlıyosun ama o levellar itema gidiyor sen olduğun yerde sayıyorsun. Diye biliyorum.

Hayır itemin özellikleri içine işliyor mana regen hp regen ve summoner spellerinin %25 cdr si içine işliyor slottan kayboluyor item.
    Gayet viable bir item güzel fakat 1100 golda onu alacağına 1000 golda giant belt almak daha iyi biraz geride bırakıyor seni. Fakat mana regen ve hp regen ihtiyacı olan champlara güzel Ww,Poppy iyi uyuyor.
  • Bence kötü bir item değil değil.Top oynarken öneysen bence alınabilir sonuçta verdiği hp ve mana regen senin oyunda daha uzun süre durmanı ve spell cdr ise daha erken flash ve ignite atmanı sağlıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

quote:

3 level atlıyosun ama o levellar itema gidiyor sen olduğun yerde sayıyorsun. Diye biliyorum.

Hayır itemin özellikleri içine işliyor mana regen hp regen ve summoner spellerinin %25 cdr si içine işliyor slottan kayboluyor item.
    Gayet viable bir item güzel fakat 1100 golda onu alacağına 1000 golda giant belt almak daha iyi biraz geride bırakıyor seni. Fakat mana regen ve hp regen ihtiyacı olan champlara güzel Ww,Poppy iyi uyuyor.

tanky ve mana sıkıntısı olan supportlara cok iyi gidiyor.bkz alistar blitz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

quote:

tanky ve mana sıkıntısı olan supportlara cok iyi gidiyor.bkz alistar blitz

Supportlar için pek önermiyorum aslında shyvla mıydı neydı tam hatırlamıyorum isim olarak aoe ms veren iteme çevirmek philos stoneyi daha iyi oluyor solo top yada jungle için güzel 4 level atladığında item kayboluyor 14 de kadar philo stone kalır 14 de tamamlarsın güzel olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jungle oynarken kullandıgım bir item solo top jungle a gideri var
  • İtemin fiyatı ne kadar ki ? başta alınabilecek bir şey mi ?
  • Oyun başı 1k Gold vermeye değmez, oyun uzadığında ise zaten gereksiz.
  • Jungle hariç alınmaz gibime geliyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hiç kullanmadım bilmiyorum ama işlevine göre jungle diana için güzel olabilir gibi geldi bana.
  • item kullanışlı ancak fiyatı yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

Bence kötü bir item değil değil.Top oynarken öneysen bence alınabilir sonuçta verdiği hp ve mana regen senin oyunda daha uzun süre durmanı ve spell cdr ise daha erken flash ve ignite atmanı sağlıcak

dikkatli okumamışsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.