pc kasam aldıgımdan beri elektrik kaçırıyor nerdeyse hergün
Dostum mutlaka pc nin beslendiği prize toprak hattı çek ya da çektirt
bizim mahalle camisinde küçükken açık elektri kutusundaki ana sikortayı ellediydim di sonra beni bi 3 metre geriye fırlattı
mesleğim elektronik, hayatımda kaç kez elektrik çarptı sayısını hatırlamıyorum!!
beni de ekle!
meslek lisesi elektrik bölümündeyim sürekli çarpılıyorum cocukkende merağım vardı az kaza atlatmadım
benide yaz.. üç kere çarpıldım..
bir gün bu sene oldu olay benim avizemin kenarı çıkmış onu taktım fakat duyu boştaymış anahtarıda kapamamıştım ondan sonra kenraı takayımda duya farkında olmadan baş parmağımı sokmuştum cazzaorrrtt...
sonuç parmak uyuşuk..
bir kaç sene önce hasanpınar köyünde yengemin dolap elektrik kaçırıyor bende farkında olmadan elleyince çarpıldım.
son olarak ise benim odamda bulunan elektrik sobası elektrik kaçırıyrmuş ara ara çarpıyordu.. öyle çarpıldım ondada biraz uyuştum.
Elimi Yüzümü Yıkamıştım Sonra ışıgı Kapatıp içeri Giricem Ellerim Islak Diye Burnumla Kapatayım Prizi Dedim Burnumu Çarptıydı Bide Kaza Yapmıştık Şoka Girmişim Konuşamıyodum Dilimin Açılması için Hastanede Süngerle Islatıp Elektrik Vermişlerdi Acıyla Bağırınca Açılmıştı Dilim Biraz Kekeleyerek Konuştum Sonra Normale Döndü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme