Şimdi Ara

ELEKTİRİK ÇARPANLAR FAN CLUP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: mc_avalon

pc kasam aldıgımdan beri elektrik kaçırıyor nerdeyse hergün

Dostum mutlaka pc nin beslendiği prize toprak hattı çek ya da çektirt
  • bizim mahalle camisinde küçükken açık elektri kutusundaki ana sikortayı ellediydim di
    sonra beni bi 3 metre geriye fırlattı
  • mesleğim elektronik, hayatımda kaç kez elektrik çarptı sayısını hatırlamıyorum!!

beni de ekle!
  • meslek lisesi elektrik bölümündeyim sürekli çarpılıyorum cocukkende merağım vardı az kaza atlatmadım
  • benide yaz.. üç kere çarpıldım..

bir gün bu sene oldu olay benim avizemin kenarı çıkmış onu taktım fakat duyu boştaymış anahtarıda kapamamıştım ondan sonra kenraı takayımda duya farkında olmadan baş parmağımı sokmuştum cazzaorrrtt...

sonuç parmak uyuşuk..

bir kaç sene önce hasanpınar köyünde yengemin dolap elektrik kaçırıyor bende farkında olmadan elleyince çarpıldım.

son olarak ise benim odamda bulunan elektrik sobası elektrik kaçırıyrmuş ara ara çarpıyordu.. öyle çarpıldım ondada biraz uyuştum.
  • Elimi Yüzümü Yıkamıştım Sonra ışıgı Kapatıp içeri Giricem Ellerim Islak Diye Burnumla Kapatayım Prizi Dedim Burnumu Çarptıydı Bide Kaza Yapmıştık Şoka Girmişim Konuşamıyodum Dilimin Açılması için Hastanede Süngerle Islatıp Elektrik Vermişlerdi Acıyla Bağırınca Açılmıştı Dilim Biraz Kekeleyerek Konuştum Sonra Normale Döndü
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.