Şimdi Ara

Elektirik elektronik müh üni tavsiyesi Acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlr ben anadolu lisesi sayısl öğrencisiyim ama klasik öğrenci zamanında pek çalışmadık puanımda fena değildi ama iyi üniler okullar istiyordum ona göre haytımı şekillendiririm dedim neyse
    Bilerek isteyerek istanbul üni elektirik bölümü yazdım dgs ile geçiş yaparım diye bu senede dgs girdim sonucu kontrol ettim kötü bir puanda almadım 315 316 filan gelicek 800 900. Olucam sınavda
    Neyse bölüm olarakta elektirik elektronik müh
    Ege hacettepe veya ankaradaki diğer üniler istanbuldaki marmara yıldız teknik istanbul üni
    Bu saydığım üniler gelme olasılığı yüksek ve bunların altındaki tüm üniler bursa kocaeli filan saymıyorum
    Şimdi ben hazırlık okuyacağım bana eğitim hayatım iş hayatım gerek yurt içi gerek yurdışı erasmus olur staj zamanları olur mesleğe yönelme olur sizce hangi üniler nasıl imkan sağlar tercih listemi neye göre nasıl düzenliyim üniler hakkında ve eem hakkında bilgi birikim fikirlerinizi yazarmısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hacettepe iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacettepe ve gazi(ing) yazabilirsin not ortalamani +ingilizceni iyi tutarsan savunma sanayide 7-8k maasla ise baslayabilirsin

• Ben hacettepedeyim güzel ve eğitimi iyi gelmek konusunda tereddütünüz olmasın ama dgs ile gelenlerin zorlandığını ve notlarının kötü olduğunu söylemek isterim eğer sıkı bir çalışma temposuna giremeyecekseniz gelmemelisiniz.Hacettepe eğitim konusunda zorluyor öğrencileri hazırlık eğitimi çok iyi değil ama üstteki arkadaşın dediği gibi sektörle bağlantısı var ve savunma sanayisinde çalışma konusunda öğrencilere avantaj sağlıyor bu durum.Erasmus vs kolay değil çünkü en az senin kadar çalışan 60 70 adam daha var ve kontenjanlar çok fazla değil maalesef.Staj bulman da gayet kolay oluyor diye biliyorum ilk alternatif kampüste bulunan teknokentte birçok firma var onun dışında ankara geniş bi sanayiye sahip zorlancağını sanmıyorum.Hacettepe böyle kısaca sormak istediğin olursa cevaplayabilirim yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thanatos18

Ben hacettepedeyim güzel ve eğitimi iyi gelmek konusunda tereddütünüz olmasın ama dgs ile gelenlerin zorlandığını ve notlarının kötü olduğunu söylemek isterim eğer sıkı bir çalışma temposuna giremeyecekseniz gelmemelisiniz.Hacettepe eğitim konusunda zorluyor öğrencileri hazırlık eğitimi çok iyi değil ama üstteki arkadaşın dediği gibi sektörle bağlantısı var ve savunma sanayisinde çalışma konusunda öğrencilere avantaj sağlıyor bu durum.Erasmus vs kolay değil çünkü en az senin kadar çalışan 60 70 adam daha var ve kontenjanlar çok fazla değil maalesef.Staj bulman da gayet kolay oluyor diye biliyorum ilk alternatif kampüste bulunan teknokentte birçok firma var onun dışında ankara geniş bi sanayiye sahip zorlancağını sanmıyorum.Hacettepe böyle kısaca sormak istediğin olursa cevaplayabilirim yine.
    Doğrudur sonuçta bende sayısal öğrenciside olsam mat 2 fizikte görsem unuttum zamanla konuları seviyem düştüm ama yabancısı değilim işin özü hakkıyla çalışmam gerekicek
    Bunun dışında tek ordan çekincem mat 2 fizik bölüm dersleri hepsiyle ilgili bilgimsw tecrübemde var hakkıyla çalışarak hallederim diye düşünüyorum ama
    İng olması çok düşündürüyor çünkü ing bilgim resmen sıfır hazırlık zorunlu onu okuycam hazırlıkta ing öğrenme ve hazırlığı geçme konusu nasıl olur sence ve derslerde ing yazıyor sizce hazırlığı iyi bir şekilde atlatabilirsem ing dersler çok zorluyor mu

• Fre4Mee F kullanıcısına yanıt
    Hazirlikta haftalik tekrarini yaparsan odevleri takip edersen(genelde writing falan olabiliyor)mutlaka gelisme kaydediyorsun. Bir de tabi klasik dizi film izleyerek kulak asinaligi kazanirsin. 1 senen var oyle dusun ingilizce kolay bir dil aslina bakarsan
    Bende baya zayiftim simdi ilerlettim.Bolum derslerinde de bende acaba anlamakta sıkıntı yasar miyim diye dusunuyordum ama emin ol bir sure sonra teknik terimlere de alisinca cok rahat anliyorsun.surekli maruz kaldigin icinde ingizceni taze tutabiliyorsun guzel bir avantaj sagliyor.Zaten bir derste turkcesi gibi belli bir litaratur var sonucta belli bir sinirda oluyo konusmalar o ders ozelinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thanatos18

Hazirlikta haftalik tekrarini yaparsan odevleri takip edersen(genelde writing falan olabiliyor)mutlaka gelisme kaydediyorsun. Bir de tabi klasik dizi film izleyerek kulak asinaligi kazanirsin. 1 senen var oyle dusun ingilizce kolay bir dil aslina bakarsan
    Bende baya zayiftim simdi ilerlettim.Bolum derslerinde de bende acaba anlamakta sıkıntı yasar miyim diye dusunuyordum ama emin ol bir sure sonra teknik terimlere de alisinca cok rahat anliyorsun.surekli maruz kaldigin icinde ingizceni taze tutabiliyorsun guzel bir avantaj sagliyor.Zaten bir derste turkcesi gibi belli bir litaratur var sonucta belli bir sinirda oluyo konusmalar o ders ozelinde.
    Ozaman önümde 2 3 ay var okula başlayana kadar hacettepe ucundan kaçar olmasa bile zor ama olur diye düşünüyorum ege marmarada ing hazırlık var ben en iyisi boş zamanımı ing temeli için değerlendireyim bu yaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.