Şimdi Ara

elektirikli süpürge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben elektrikli süperge alacam anneme hediye olarak .
    öğrenci olduğum için bursumla alacağım

==> Fakir Elephant 2200Watt Turbo Fırçalı Su Filtreli Elektrikli Süpürge
    ile
    ==> Arnica AA 1386 Bora 5000 Su Filtreli Elektrik Süpürgesi
    arasında kaldım bana kullanan yada bilgisi olan varsa fikrini söyleyebilir mi farklı makina tavsiyesi olan varsa da alşabilirim.

• Miele ve nilfisk markali süpürgeler öneriliyor genelde forumda.sanirim bunlar da senin bütçenin üzerinde olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunu dağıtmak gibi olmasın ama bende ikisinin arasında kaldım arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum bende...

arnica 4000 araştırırken 5000 daha cazip gelmeye başladı banada...şuan 300 liraya bukdum istanbul bilişimde (kargo içinde)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vonaleee

Konunu dağıtmak gibi olmasın ama bende ikisinin arasında kaldım arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum bende...

arnica 4000 araştırırken 5000 daha cazip gelmeye başladı banada...şuan 300 liraya bukdum istanbul bilişimde (kargo içinde)

sen yorumları okudun mu motoru çabuk yanıyo diyorlar ve parçaları çabuk kırılıyormuş .
    ve ben hala alamadım
  • evet okudum şikayetvar.com da o tarz şikayetler var

ya bunu bana mahallede bir arkadaş önerdi çok güzel çekiyor gözümle gördüm falan dedi..kendiside aşırı titiz biridir herşeyi beğenmez öyle ona güvenerek araştırayım biraz dedim...

hala karar veremedim açıkcası
  • ben öğrenciyim yurtta kalıyorum . oda arkadaşımda arnika bora 4000 varmış. evi temizlemiş sonra babası imam olduğu için camiye temizliğe gitmiş camide motoru yanmış
    çok güzel çekiyor diyor ama motoruda yanınca bir anlamı yok
  • Valla kardeş cami büyükse en az 1-2 saat falan çalıştıysa devamlı diye düşünüyorum kendimce yanması doğal.

gittigidiyorda 300e var ücretsiz kargolu babamdan onay aldım son araştırmalarımı yapıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Robot Süpürge
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlısı olsun diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 09 un

quote:

Orijinalden alıntı: vonaleee

Konunu dağıtmak gibi olmasın ama bende ikisinin arasında kaldım arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum bende...

sen yorumları okudun mu motoru çabuk yanıyo diyorlar ve parçaları çabuk kırılıyormuş .
    ve ben hala alamadım

Arnica Bora kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki motor yanması hazneye fazla su koyulması, çalışırken kuvvetlice çekme sonucu suyun motora gitmesi ve kirlenen suyun değiştirilmeden temizliğe devam edilmesi sonucu meydana geliyor. Aslında motor yanması, rulman yatağının sudan ve tozdan bozulması ve sıkışmasından kaynaklı bence. Çünkü bu tip süpürgelerde emilen hava motora uğramadan direkt dışarı atılıyor.

Hazne 1,2 litre su aldığı için büyük alanlar süpürülürken su sık sık değiştirilmeli, kirlenen su tozu tutamayacağı için tozlar direkt motora gidebiliyor. Bu cihazın en sık kırılan yeri taşıma sapı ve turbo fırçanın bağlantı yeri. Dikkatli kullanılırsa sorunsuz kullanılabilir. Boraların iç hazne tasarımı değiştirildi, ilk çıkanlar gibi değil artık. Çalışma esnasında suyun üst kapağa çıkması büyük ölçüde önlenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egenin_efesi -- 18 Mart 2014; 22:47:36 >

• egenin_efesi E kullanıcısına yanıt
    Titiz kullanırsak motor uzun süre idare eder diyorsun yani...
    ya tek sorun motor olsun yeterki garantisi bitse bile 30 lira falan motorlar alıp kendim bile değiştiririm önemli olan performansı işte...

geçen 300 dü 340 olmuş biraz daha bekleyelim bakalım
  • vonaleee kullanıcısına yanıt
    Dikkati kullanılırsa sorun çıkmaz, yanarsa firma zaten garanti dahilinde motoru yeniliyor. Şikayet sitelerine baktıysanız çoğu kişiyi mağdur etmeden motor değişimini ücretsiz yapmışlar. Tabi en iyisi motorun yanmaması. Fiyatlar bu aralar çok değişken bazı yerlerde 400 satılıyor. Ben bulunduğum ile 309a satan yer görmüştüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.