Şimdi Ara

elektrik acma kesmedeyim varmi sorusu olan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son odeme tarihini 5 is gunu gecince kesilir ama bu demek degilki 5 gun sonra kapiya dayaniriz bolge yogunluguna mahalleye personel sikintilarina gore degiskenlik gosterebilir en az 5 gun diyelim 10 gun genel olarak hafta tatilleri dahil

• Guneydogu degil oranin buyuk bir sikintisi var ama duzelecek diye tahmin ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

Pikaçu ile elektrik ihtiyacımızı gideriyoruz. Cezası var mı?

Cezasi yok hatta sebekeye elektrik satarak para kazanabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: BİLOCÆN

quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

quote:

Orijinalden alıntı: kadirartun

Kacak elektrik yakalamak ayri bir ekibin isi biz borclu abonelerin elektrigini kesiyoruz biz panoda yakalarsak resmini cekip gonderiyoruz kacak birimine onlarda ekiplerini yonlendiriyorlar abonelik iptali ve yuklu bir cezayla karsi karsiya kalabiliyor biraz teferruatli ama kesin sonuclu yani ben kacak kullaniyorum bana bisi olmaz dememeli

bana bir şey olmaz

Aferin iyi halt ettin. Bir de yaptığı iyi birşeymiş gibi gururlanıyor. Kaçak kullananların kulağını epey çınlatıyoruz.

olm bak git

Bilişim suçlarına kaçak elektrik kullandığını itiraf ettiğini sslerle destekli konu linkli atıyorum gg

Sağlık olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reul

hocam kesme işini 1 gün geçsin yapıyorlar açma için kaç saat bekliyoruz resmen

1 gun gecince kesim yapilmaz en az 5 is gunudur buna cok ozen gosterilir tekrar acma isiyse sizin faturayi ne zaman ve nereye yatirdigiz onemlidir mesela saat 10 da kesildi siz 12 de yatirdiniz saat 2 gibi acilir diger bolgelerin calisma saatlerini bilmiyorum bizde saat 4 e kadar odeme yaparsaniz 1 kac saatte elektrik acilir

• Tabi bu dedigim anlasmali kurumlara odeme yaparsaniz gecerlidir ozel odeme yerlerine yapilan odemeler bizim sistemimize cok gec dusuyor bunun sebebi sizden parayi aliyor ama bize odeme yapmiyor yada cok gec yapiyor olmasidir hepsi icin solemiyorum tabiki en garantisi ptt ye odemek

• kadirartun K kullanıcısına yanıt
    Raiçuya geçersek düşünebiliriz. Pikaçu ancak bize yetiyor. Bilgi için teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verici bayan çıkıyormu

• Bu meslegi yaparken bole seyler dusunmek iyi sonuclar dogurmaz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.