Bambaşka kulvarlar bambaşka bölümler farkındayım ancak yıllardır endüstri mühendisliği isteyen ben yeni bir arayışa girdim. Elektrik-elektronik mühendisliği bölümü ilgimi çekti ama ne iş yapar nerelerde okunur merak ettim. Bir de ortalama olarak maaşlardan haberi olan varsa malum o da önemli bir tercih kriteri. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler bu bölümler hakkında bilgisi olanlar mezunlar yardım edebilirse çok sevinirim.
yöneticilik yeteneğin varsa endüstri tercih et.
bu yaşta ne kadar anlaşılır emin değilim ama olduğuna inanıyorum beni popülerliği korkutuyo gelip geçici bi meslek olabilir elektrik elektronik daha temel bi mühendislik ya o konuda fikriniz ne
quote:
Orijinalden alıntı: tlbam
Evet zaten şirketler de yönetici arayıp duruyor. Mezun olur olmaz müdür oluo zannediosun dimi 500 kişi mezun oluosa 1 kişi oluo senin dediğini o da MBA yapmış 2 dili olan kişiler
quote:
Orijinalden alıntı: DeBroglie
quote:
Evet zaten şirketler de yönetici arayıp duruyor. Mezun olur olmaz müdür oluo zannediosun dimi 500 kişi mezun oluosa 1 kişi oluo senin dediğini o da MBA yapmış 2 dili olan kişiler
ben direk müdür olur mu dedim?
adamın liderlik,yöneticilik vasfı varsa önce bir şirkette normal bi endüstri müh.olarak başlar,sonra genel müdürlüğe doğru çıkar..
yani sayısal bi öğrenci de bu vasıflar varsa en mantıklı tercih endüstri müh. olmalı..genel müdürden çok para kazanan mı var bu ülkede?
quote:
quote:
quote:
adamın liderlik,yöneticilik vasfı varsa önce bir şirkette normal bi endüstri müh.olarak başlar,sonra genel müdürlüğe doğru çıkar..
yani sayısal bi öğrenci de bu vasıflar varsa en mantıklı tercih endüstri müh. olmalı..genel müdürden çok para kazanan mı var bu ülkede?
hayal dünyasında yaşıosunuz üniversiteye gelin sonra anlayacaksınız. Öyle bir şirkete gir genel müdürlüğe kadar yükselme var mıymış yok muymuş görürsün ( Not : Genel müdürler genelde ya üni. terk olur ya da lise mezunu olurlar ) Şimdi sen buna da karşı çıkarsın. O yüzden bu son mesajım
quote:
quote:
quote:
quote:
hayal dünyasında yaşıosunuz üniversiteye gelin sonra anlayacaksınız. Öyle bir şirkete gir genel müdürlüğe kadar yükselme var mıymış yok muymuş görürsün ( Not : Genel müdürler genelde ya üni. terk olur ya da lise mezunu olurlar ) Şimdi sen buna da karşı çıkarsın. O yüzden bu son mesajım
valla kim hayal dünyasında yaşıyor bilemeyeceğim..
benim babam kimya müh.genel müdür olarak çalışıyor şuan.aynı dediğim şekilde yükselmiş..
ben kendi bildiğimi söyleyeceğim diğer sektörleri bilemem,suni deri şirketlerinin çoğunun genel müdürleri,makine müh. ya da kimya müh..