Bildirim
Elektrik elektronik yardım lütfen ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gözünüzü sevim cevap atın :D -
Bilgili değilim ama bir yorum yapayım: Mühendislik okuyacak olsam, teknik üniversite tercih ederim. 3 tane seçenek kalıyor tabi o zaman. Elektrik-Elektronik ODTÜ'de, Elektrik İTÜ ve YTÜ'de. Sadece ben ne yapardım diye düşündüm. Bir de; İstanbul Üniversitesi'nde tanıdığım bir şeref**z profesör var E.E.'de, o yüzden onu da düşünmezdim herhalde. Bu bölümlerde okuyan arkadaşlar, duyun bu kardeşimizin sesini. Yorumum pek bir işe yaramasa da, konuyu yukarı atmış oldum en azından. -
beyler bi yazın ama ya :D -
bu arada partizan çok sağol kardeşim -
up -
Ben de Elektrik-Elektronik Mühendisliği okumaktayım Balıkesir'de. Ancak çevremde pek çok arkadaşım İstanbul ve Yıldız'da okuyor.Bu ikisi hakkında yorum yapabilirim sana. Yıldız'a birebir de seminer ve sunumlar için çok gitme imkanım oldu. Kesinlikle Elektrik Müh. Fakültesi İstanbul E.E'e göre oldukça iyidir. Bir çok firmanın eğitimlerinden dersler dışında faydalanabilirsin.Ayrıca Schneider ABB Turkcell gibi şirketlerin kendine özel kurdukları laboratuvarları bulunmakta fakültede. Ancak gel gelelim İstanbul E.E'de ise işler tam tersi. Okuyan arkadaşım 2.sınıfta okul yapısından dolayı bırakmak zorunda kaldı ve bu sene tekrar hazırlandı. Memnun değildi eğitimden ve imkanlardan. Elektronik sevdiğini belirtmişsin.Bu sevgi ne derecede bu çok önemli. Eğer ki Elektronik adına birşeyler bilmiyorsan sadece Elektronik cihazlara ilgi ise bu tercihini fazla etkilememeli kanaatindeyim. Bana göre elektronik dersleri daha ağır elektrik derslerine göre
-
istabul üniverstesinin eem nasıl?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashday -- 16 Temmuz 2013; 1:40:53 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X