Şimdi Ara

elektrik problemi ile ilgili sorum olucak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler şimdi kasayı açıyorum elektrik geliyor bios ekranını geçince kapanıyor. power değiştirdim 3 kere yine aynı sorun devam etmekte acaba sorun nedir. bu elektrk neden kesiliyor. bios dan sonra tamamen gücünü kaybediyor kasa ?

----------------------------------------------------------------------------------------

Sorun cpu fanındanmış arkadaşlar değiştirdim sorun çözüldü ama bu arada aç kapa aç kapa sistem çökmüş olsun vatan sağ olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi negroibow -- 19 Ağustos 2011; 12:33:19 >

• power butonun anakarta giren kısmını çıkar kasayı anakarttaki power bacaklarını kısa devre ederek ac belki butonda bişey vardır
  • yok onu denedim sorun o değil ama buldum sanırım ondan cpu fanının bir bir bacağı kırılmıs onu değiştiriyim yazıcam düzelip düzelmeyeceğini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: negroibow

yok onu denedim sorun o değil ama buldum sanırım ondan cpu fanının bir bir bacağı kırılmıs onu değiştiriyim yazıcam düzelip düzelmeyeceğini.

değiştirdinmi*?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

quote:

Orijinalden alıntı: negroibow

yok onu denedim sorun o değil ama buldum sanırım ondan cpu fanının bir bir bacağı kırılmıs onu değiştiriyim yazıcam düzelip düzelmeyeceğini.

değiştirdinmi*?

evet sorun düzeldi teşekkür ederim her şey için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.