Şimdi Ara

Elektrik Süpürge Tavsiyesi 'Lütfen'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sahip olduğumuz Arçelik Elektrik Süpürgesi' nin hortumu sürekli kırılıyor ve her defasında 75 TL hortum değişim ücreti veriyorum. 4. kez kırılınca artık yeter yeni bir tane süpürge almalıyım dedim. Ama bu defa işin ehli kişilere danışmak için bu siteye üye oldum.

Arkadaşlar,

1) Öncelikle alacağım süpürgenin sağlam olmasını istiyorum.
    2) Kesinlikle toz hazneli veya toz torbalı bir model istiyorum. Toz torbalı model istemiyorum.
    3) Emiş gücü güçlü ve süpürge performasının uzun süreli olmasını istiyorum.
    4) Son olarak, hanımın bula bula bunu mu buldun demesini istemiyorum:)

Fiyat aralığım ise, sizlere bağlı 1000 TL' ye kadar çıkabilirim, ama fiyat performans iyi, daha uygun bir fiyattaki cihaza da hayır demem.

Değerli yorumlarınız için, şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ka.kenan -- 9 Kasım 2015; 19:49:29 >

• Arkadaşlar yardımcı olabilecek birisi varmı acaba. Teşekkür ederim.
  • forumda o kadar çok tavsiye var ki araştırsan kendi seçimini kendi yaprasın zaten.
    Yinede geçen hafta aldığım modeli söyleyeyim Arzum Ar 456 ( senin kadar bütçem yoktu, eğer olsaydı miele S8310 alırdım sanırım. )
  • Teşekkür ederim, ama toz torbalı almayacağım. Philips 9924 hakkında bir fikriniz var mı acaba?
  • Merhabalar, aşağıdaki modellerden birini almaya karar vereceğim. Bu konuda değerli yorumlarınıza ihtiyacım var. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

1) Philips FC9923/07 modeli (9924 modelinin hortum üzerinde bulunan kumanda kısmından kırılma olduğunu söyledikleri için tercih etmiyorum.
    2) Philips FC9911/07 modeli
    3) Electrolux Ultra Captic Animal Plus AAA Enerji Verimli | ZUCANIMAL+
    4) Electrolux Ultra Captic Hard Floor AAA Enerji Verimli | ZUCHARDFL
    5) Electrolux Ultra Captic Deluxe MultiCyclone ZUCDELUXE
    6) Electrolux Ultra Captic Original MultiCyclone | UCORIGIN

Biraz zamanım kısıtlı olduğu için cevaplarsanız sevinirim. Emin olun tüm yorumları okudum ve bunlara ağırlık verdim. Teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Robot süpürge tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Elektrikli süpürge tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.