Şimdi Ara

elektrik süpürgesi hepa filtrelimi,su filtrelimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumdan okuduğum kadarıyla su filtrelilerin bakteri üretme riski ve emiş gücü düşük olabiliyormuş,hepa filtrelerde çabuk dolarmı veya tuttuğu toz arttıkça emişi düşmezmi,giriş katta oturuyorum ve köpeğimiz var.ev çok tozlanıyor.bana nasıl bir elektrik süpürgesi tavsiye edebilirsiniz.200-250 tl yi aşmmak kaydıyla,yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: pavel68

arkadaşlar forumdan okuduğum kadarıyla su filtrelilerin bakteri üretme riski ve emiş gücü düşük olabiliyormuş,hepa filtrelerde çabuk dolarmı veya tuttuğu toz arttıkça emişi düşmezmi,giriş katta oturuyorum ve köpeğimiz var.ev çok tozlanıyor.bana nasıl bir elektrik süpürgesi tavsiye edebilirsiniz.200-250 tl yi aşmmak kaydıyla,yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ediyorum.

Su filtreli süpürgelerin hangisinde emiş gücü düşmesi var bilmiyorum ama 1 yıldır Arnica Hydra Plus kullanıyoruz.Şu ana dek emiş gücünde bir azalma olmadı.Zaten motorun önünde ve hava çıkışında bulunan filtrelerin temizliğini düzenli yaparsanız süpürgenizin emişinde düşme olmaz. Su haznesini hemen boşaltır, hazneyi ve içindeki ekipmanları suyla çalkalarsanız, arasıra kazanı deterjanla temizlerseniz su filtreli süpürgenizde bakteri üremez, hijyenik bir temizlik sağlarsınız.
    Hepa filtreli derken torbasız olanları kasteddiniz sanırım.Onlar hakkında bilgim yok, kullanan arkadaşlar bilgi verirse iyi olur. Bu fiyat aralığında su filtreli olarak Arnica Hydra Plus önerilebilir.Fakat ses seviyesi biraz yüksek.Detaylı bilgi için :http://forum.donanimhaber.com/m_20110076/tm.htm

İster sulu ister hepa filtreli torbasız süpürge alın sakın ucuz Çin malı olanlardan almayın.
    İyi günler...

Not:Torbalı isterseniz Siemens ve Bosch'un küçük süpürgeleri var, 160-180 TL arası fiyatlı.Çekişi iyidir ama tüm torbalı süpürgeler gibi dehşet koku yapıyor bunu bilmenizi isterim.Bosch'un yatık eski bir modelini kullanmıştık epey sağlam çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egenin_efesi -- 25 Haziran 2010; 22:40:56 >

• Çoğu yerde bu Arnica Hydra Plustan bahsediliyor. Bunun daha kaliteli markaladaki muadili nedir?
  • önerileriz için teşekkürler.arnika yı ben de marak etmeye başladım,bukadar anlatıldığına göre iyi olmalı heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: pavel68

önerileriz için teşekkürler.arnika yı ben de marak etmeye başladım,bukadar anlatıldığına göre iyi olmalı heralde

kullananlardan biride benim,ayrıntıları açıklandığı için tekrar etmiyorum,ancak tavsiye ediyorum
  • Arkadaşım aldı Arnica'dan ve benim görüşüm şudur (tamamen kişisel fikir): su doldur,su boşalt,hazneyi temizle v.b. derken süpürge mi sana hizmet ediyor,sen mi süpürgeye hizmet ediyorsun tartışılır hale geliyor.
    Oysa torbalı ya da torbasız hepa filtreli süpürgeyi tak fişe çalıştır,işin bitince de çek fişten koy yerine.Bizde Nilfisk var ve gayet şahane çekiyor tozları,hem de minik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murjuk

Çoğu yerde bu Arnica Hydra Plustan bahsediliyor. Bunun daha kaliteli markaladaki muadili nedir?

Thomas Genius S1. 1600W motor, 280-300W emme gücü var.Turbo fırça yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Su ısıtıcı /kettle tavsiye
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.