Arkadaşlar yeni mezun elektrik elektronik mühendisiyim. Kendi firmamı kurmak istiyorum ama nereden başlacağım bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Firma derken elektrik taahhüt yani sıralmam gerekirse OG Enerji Temini & Dağıtımı,Transformatör & OG Hücreleri,Jeneratör Grupları& Senkronizasyon,Alçak Gerilim Dağıtım Panoları,Alçak Gerilim Dağıtım Tesisatı,Busbar Dağıtım Sistemi,İç & Dış Aydınatlma,Dış Cephe Aydınlatması,Aydınlatma Otomasyonu,İklimlendirme Otomasyonu,Yıldırımdan Korunma & Topraklama,UPS-Kesintisiz Güç Kaynakları,Enerji İzleme & Otomasyonu,Yangın ihbar & Algılama Tesisatı,CCTV-PCCTV Tesisatı,Seslendirme & Acil Anons Sistemi,Telefon & IP Telefon Sistemi,TV/IPTV/SMATV Sistemi,Data Sistemi,Kartlı Geçiş Sistemi,Otopark Yönlendirme Sistemi,Merkezi Saat Sistemi gibi...
Tecrübeli mühendisler veya mühendis olmayıp işin içinde olan tüm tekniker,teknisyen arkdaşlarım da yardımcı olursa sevinirim.
Şimdiden teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme