|
Elektrikli Audi Q4 Sportback e-tron konsepti tanıtıldı: 500 km'ye kadar menzil
-
-
Hepsi hikaye otonom sürüş teslayi geçmeleri çok zor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bak bunu beğendim dış tasarım olmuş. Hele Almanlar dan tasarımda gelecek ruhu oluşmaya başlamış.
-
500 km çok iyi rakam ama şöyle bir10 dk da tam şarj olayını halletseniz olacak bu iş.
Bakalım Tesla mı siz mi yapacaksınız bunu ilk.
-
Düşünsene bir anda fabrikatör oluyorsun, hayal bu ya.
Fabrikanda yüzlerce işçin var ve kötü bir olay oluyor PATLAMA oluyor işçiler ölüyor, tabi sen patron olarak üzgünsün ve sana büyük isimler geliyor, moral yemeği veriliyor adına ve büyük isimler sana hediye bundan almış..................................................................................................
-
Bu Q serisi ilk çıktığından beri hep hayalim çok nadir araç beğenirim ama bu seriye çok ayrı bir sempatim var şuan mevcut aracım bu araçlara çok uzak bir kalitede ama bir gün yurt dışına yerleşme fırsatı bulursam görgüsüzlük yapıp bu Q4 ü alacağım bu araca TR de binebilmem için evi takaslamam gerek. takdir edersiniz ki araçtada uyuyamam başka bahara.
-
güzel olmuş beğendim.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu Q serisi ilk çıktığından beri hep hayalim çok nadir araç beğenirim ama bu seriye çok ayrı bir sempatim var şuan mevcut aracım bu araçlara çok uzak bir kalitede ama bir gün yurt dışına yerleşme fırsatı bulursam görgüsüzlük yapıp bu Q4 ü alacağım bu araca TR de binebilmem için evi takaslamam gerek. takdir edersiniz ki araçtada uyuyamam başka bahara. |
Düşünsene bir anda fabrikatör oluyorsun, hayal bu ya.
Fabrikanda yüzlerce işçin var ve kötü bir olay oluyor PATLAMA oluyor işçiler ölüyor, tabi sen patron olarak üzgünsün ve sana büyük isimler geliyor, moral yemeği veriliyor adına ve büyük isimler sana hediye bundan almış.................................................................................................. |
Bak bunu beğendim dış tasarım olmuş. Hele Almanlar dan tasarımda gelecek ruhu oluşmaya başlamış.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X