Şimdi Ara

elektrikli bisiklet akü tasfiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam bende yuki dünya elektrikli skutur var.3yıldır kullanıyorum,aküleri miyadını doldurdu yeni akü almam lazım nereden
    Almamı tavsiye edersiniz.markasi kaliteli olmasını istiyorum.Bukonuda tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Bende 2 sene kadar kullanmıştım Yuki dünya 4500 km de menzil düşünce sattım galiba 650 lira fiyatı var

Nereden temin edilir bilmediğim için iyi fiyattan musteri bulup sattım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aküleri bir sök, üzerindeki etiket değerlerini (voltaj kapasite vb) not al. Akünün fiziki boyutlarını da not al.

Sonrasında Yuasa, Varta vb kaliteli akü satam yerlere bir sor.

En olmadı yukinin kendi sitesinden alırsın:

http://www.yuki.com.tr/altkategori/16/YEDEK%20PAR%C3%87A-MOTOR/
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda4

Aküleri bir sök, üzerindeki etiket değerlerini (voltaj kapasite vb) not al. Akünün fiziki boyutlarını da not al.

Sonrasında Yuasa, Varta vb kaliteli akü satam yerlere bir sor.

En olmadı yukinin kendi sitesinden alırsın:

http://www.yuki.com.tr/altkategori/16/YEDEK%20PAR%C3%87A-MOTOR/

Teşekkürler.aküler kış günümü degiştirmeliyim yaz ayını beklesemmi daha uzun süre kullanırım.

• Erzurum gibi aşırı soğuk yerlerde (-20 -30 vb) akü hava şartlarından bozulur.

Bu kadar soğuk olmayan yerlerde muhtemelen bozulmayacaktır. Zaten satan adam da fabrikadan gelir gelmez satamıyor, aküler mutlaka dükkanda bekliyor.

Eğer motoru kış boyu kullanacaksan akü alabilirsin. Yok eğer "buralar çok soğuk kışın motora binilmiyor" diyorsan mart ayı gibi aküleri alman daha mantıklı.

Bu arada kaliteli marka ve en yumuşak hamurlusundan bir çift lastik almanı şiddetle tavsiye ederim.
  • teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.