|
Elektrikli Ford Mustang Mach-E Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
-
-
3 yıl sonra üstelik bu fiyatla zahmet edip niye getirmişler anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sıfır ne olsa satılıyor da ondan
-
Öyle bir piyasa yok artık, bitti sayılır
Modern hemen her arabayı beğeniyorum, çoğu kişinin sövdüğü araçlar bile bana güzel geliyor ama bu araba tam bir ucube
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bildiğin Focus makyajı; madem kullanacaktın, klasik Focus tasarımını niye öldürdün? Puma çok ama çok çok çirkin. :(
-
Kötü bir araç değil ama çok daha uygun ülkemizde satılan bir dünya alternatif araç var. Mesela aklıma ilk gelen kia ev6, ioniq5 gibi araçlara yönelirim.
-
Araba çok karizma duruyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tesla + benzinli suv parası ya bu ne gerek var tek araca
-
çok güzel
-
Bayiilerde sıfır araç bulunmuyor hala.
-
Sıfır araç konusunda liste fiyatının altında bile bulanları görebilirsiniz. Bazı modeller yok sadece polo, golf gibi.
Dün jeep&alfa romeo bayisindeydim renk renk araç vardı içerde, 1 saat durdum ne arayan oldu ne gelip bakan müşteri. Psa da yine ay içerisinde hemen hemen tüm araçlar var. Renaultta araba var, honda da istemediğin kadar var. Yakında toyotada da araç rahatlıkla bulunabilecek
Allah rızası için klima kontrollerini analog elle basmalı çevirmeli akımı çıksın. Klima ayarı yapacağım derken kamyonun altına gireceğiz, seveyim sizin dokanmatik fetişinizi.
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim hocam :)
-
Fiyatlara ulaşamadıktan sonra araç bulunabilmesinin pek manası yok bence :) 2. eller düşüyor bu senaryoda sadece, al sat devri bitti
özelliğini fiyatını geçtim de bu tipteki bir araca "mustang" isminin verilmesi tam bir facia bence.... '64 1/2 mustang'in önüne o atı koyanlar mezarında ters dönmüştür kesin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 11 Temmuz 2023; 13:46:58 > -
Mustang değil ki bu. Doğmadan aldırın bunu!
-
Üzücü... ve üzdü...
Hayal Kırıklığı... her açıdan
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Allah rızası için klima kontrollerini analog elle basmalı çevirmeli akımı çıksın. Klima ayarı yapacağım derken kamyonun altına gireceğiz, seveyim sizin dokanmatik fetişinizi.
|
Mustang değil ki bu. Doğmadan aldırın bunu!
|
Benzer içerikler
- instagram keşfete düşme
- tiktok para kazanma
- whatsapp profil resmi ss alınca bildirim gidiyor mu 2024
- youtube video indirme programı
- whatsapp sohbet gizleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X