Şimdi Ara

ELEKTRİKLİ R/C OTOMOBİLLER İÇİN ŞARJ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar bende bir r/c tutkunu olarak hpi rs4 sport otomobilim var. Ancak motorum jade 15 turn gibi güçlü bir motor olduğu için kullanırken biraz problem yaşıyorum.Aslında problemim 4 seneye yakın graupner 7,2 V 1,7 Ah ve 2,0 Ah pillerimi kullanamadığım için otomobilimi anca 5 saniye kullanabiliyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyor pillerimi eski haline nasıl getirebilirim lütfen yardım ederseniz eskiden olduğu gibi zevkle otomobilimi kullanabiliyim....

• yaww arkadaşlar bi allah'ın kulu yokmu tavsiye verecek boşa mı açtık sadece bakılsın diye mi açtık topiği varsa birinin bilgisi söylesin....
  • Başlığa bakarak anladığıma göre şarj aletin yok onun için şarj edemiyosun sanırım. Eğer sorun buysa 10-15 ytl ye alırsın bi ucuz şarj aleti kullanırsın.
  • problem o değil problemim pilleri 4 senedir kullanmadığım için gerçek performanslarının baya gerisinde bu yüzden ne yapmam gerekiyo acaba?
  • yenı pıl alıcaksın + paran varsa desaj setı alıcaksın bırde 150 ytl ye duratrax pırhanna sarj aletı var onu almanı tavsıye ederım pıllerı tam bıtırmeden sarja koyma cok fazla yuklenıp sarj etme
  • Yeni pil alman tabiki mantıklı, zaten senin pilin muhtemelen nicd dur. 3700mah veya daha fazla paran varsa 4000 üzeri bi pack al doya doya kullan.
  • 4 senedir kullanmıyorsan. Yeni pil almaktan başka çözümün yok buna paralel yeni pillerini adam gibi şarj edecek bir şarj aletine ihtiyacın olacak.

www.rcmart.com dan 4800 lük piller ve bu pilleri adam gibi şarj edecek Duratraxx ICE tavsiye ederim kuru akü hariç herşeyi oldukça sağlıklı şekilde şarj ve deşarj eder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.