Şimdi Ara

Elektrikli Soba ve Isıtıcı Cihazlar İçin Sıcak Fırsatlar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
21
Favori
34.302
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

LUXELL - LX-2891 BANYO ISITICISI kullanan var mı?

Ben aldım pişmanım. Eskiden kış ayı banyoya en az ugranan yerdi hele hele banyodan sonra hemen kacardik. Eğer benimki gibi çok bbüyük değilse banyo resmen sauna gibi yapıyor. Ben pek banyodan ayrılmak istemiyorum. Banyo sonrası ooyalaniyorum tek düzgün isindigim yer banyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fanlı ısıtıcı isteyenlere şahsi tavsiyelerimi sunuyorum
    kirada durduğumuz ev aşırı derecede soğuk olduğu için bir ısıtıcı almaya karar verdim ve bir çok modeli gidip tek tek denedim tes ettim üfle kuvvetinden ısıtmasına kadar sağlamlıkları olsun herşeyini inceledim kendi görüşlerim sonucunda BLYSS S DÖNER FONKSİYONLU FANLI SERAMİK ISITICI NT20-12A almaya karar verdim
    içi seramik, fan hızı ayarlanabiliyor. bir soğuk 2 sıcak farklı ayarı mevcut ben genelde 1. kadamede çalıştırıyorum. 2. kademede 1 metre yakınına yaklaşamıyorum çok aşırı sıcak geliyor. 1 haftadır kullanıyorum oldukça güzel sağlam kaliteli bir ürün 59tl ye aldım tek kusuru hafif sesli olması iç kısımdaki fandan gelen hava fan önündeki plakalara vurduğu için o sesde normal.

http://www.koctas.com.tr/elektrikli-isiticilar/blyss-s-doner-fonksiyonlu-fanli-seramik-isitici-nt2012a/8673-14224/

Elektrikli Soba ve Isıtıcı Cihazlar İçin Sıcak Fırsatlar

almadan önce test ettiklerim

Kumtel 2000 Watt Fanlı Isıtıcı LX-6331 pek kaliteli görünmüyor ısıtmasıda düşük

DeLonghi HVY-1030 Fanlı Isıtıcı ürün çok kaliteli görünüyor malsemesi sağlam üfleme kuvveti normal fakat ısıtması yeterli değil çok yakınınızdadurması lazım

DeLonghi HVY-1020 Fanlı Isıtıcı ürün çok kaliteli görünüyor malsemesi sağlam üfleme kuvveti normal fakat ısıtması yeterli değil çok yakınınızdadurması lazım

King K-6300 İZOTERM FANLI Fanlı Isıtıcı üfleme kuvveti ve ısıtması iyi malzeme kalitesi çok hoşuma gitmedi özellikle tuş takımı bir süre sonra sorun çıkaracak gibi

bulabiseydim
    Rowenta Balnea Isıtıcı SO-6215
    alıcakdım ama burdaki mağazalarda bulamadım nette en uygun hepsiburadada var
    link

• Bu ısıtıcıyı aldım 8m2 lik odayı ısıtacağını düşünüyorum.Hb çeki olanlar on tlye alabilir. LİNK
    Elektrikli Soba ve Isıtıcı Cihazlar İçin Sıcak Fırsatlar

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

quote:

Ben aldım pişmanım. Eskiden kış ayı banyoya en az ugranan yerdi hele hele banyodan sonra hemen kacardik. Eğer benimki gibi çok bbüyük değilse banyo resmen sauna gibi yapıyor. Ben pek banyodan ayrılmak istemiyorum. Banyo sonrası ooyalaniyorum tek düzgün isindigim yer banyo.

Pişmanım diyorsunuz ama yorumunuzdan oldukça memnun olduğunuz anlaşılıyor Sizinkiside aynı model ise ebatlarıda aynıdır herhalde büyüğü, küçüğü var mı bilmiyorum. Zaten hocam bu ısıtıcı sitesinde de yazmakta max. ayarda saatte 45 krş. min. ayarda ise saatte 20 krş. yakıyormuş, bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?

• Kayinpeder sagolsun delonghi dragon almis hediye olarak Allah razi olsun...

• Arkadaşlar merhabalar;
    Şu yağlı radyatörlerden almayı düşünüyorum.
    Kardeşim sınava hazırlanıyor ve evimiz kaloriferli olduğu halde günde 2 saat yanmıyor o da petek ılık ancak.
    Onun odasına koymayı düşünüyorum.25 mt kare civarında oda.
    Ancak fiyatlar arasında uçurumlar var. Delonghi gibi markalara 250-300 lira vermek yerine blyss, premier,turpex gibi markalara yarı fiyat vermek daha cazip geliyor.
    Özellikleri neredeyse birebir aynı. Tavsiyeleriniz var mı acaba?
    Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

quote:

Pişmanım diyorsunuz ama yorumunuzdan oldukça memnun olduğunuz anlaşılıyor Sizinkiside aynı model ise ebatlarıda aynıdır herhalde büyüğü, küçüğü var mı bilmiyorum. Zaten hocam bu ısıtıcı sitesinde de yazmakta max. ayarda saatte 45 krş. min. ayarda ise saatte 20 krş. yakıyormuş, bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?

Valla hiç çok yakmiyor dogrudur Elektrik ttarifeleri 3 tane biliyorsunuz. Sabaha doğru en ucuz sabah ucuz yine en pahali

• Bende Koçtaş'ta satılan Blyss marka 11 dilim yağlı radyatör var, şu üründen:
    http://www.koctas.com.tr/elektrikli-isiticilar/blyss-11-dilim-yagli-radyator-ndb1g29t/6045-10799/

Adana'da yaşıyorum, havası Mersin'e benzer sayılır. Odam yaklaşık 25 m2 ve kuzey-kuzey batı cepheli. Oda 3. ve son katta ama 2. katı boş olan müstakil bir ev. Odada iki pencere var ve pencereler çift camlı pvc; zemin kalebodur, duvarlarda yalıtım yok, 2 yıllık bir bina diyebilirim. Oda soğukken yağlı radyatörü 3. kademede, turbo fan ile birlikte çalıştırıyorum, yarım saat sonra kademeyi 1'e düşürüyorum ve turbo fan aktif. Bu şekilde idare ediyordum ama şu son 1 haftadır acayip soğuk var, 3. kademe çalıştırsam bile nafile, bu odaya yetmiyormuş anladım :// Baktım böyle olmayacak, kurdum bi odun sobası, rahata kavuştum.

Arkadaşlarınızın evi öğlen güneş görüyorsa ve ara kat ise 20 m2 için yeterli gelebilir, tabi odada şortla tişörtle gezmeyi hayal etmiyorlarsa.
    Ayrıca yaklaşık 9 m2'lik, duvarları ve zemini komple fayans olan kuzey cephe banyoyu 10 dk'da fazlasıyla iyi ısıtıyor. Yani yağlı radyatör 15-16 m2'ye kadar olan odalarda güzel ısı sağlar düşüncesindeyim. Üniversitede Antep'te ufo kullanmıştık, yağlı radyatörün daha konforlu olduğunu kullanmaya başlayınca öğrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızımercimek -- 15 Aralık 2013; 21:27:33 >

• Ben Mardin'in bir ilçesindeyim ve ufo yetmiyor dediğiniz gibi.
    6. kattayım, üstümde teras katı var. Yerler de tamamen fayans ve oda sabahtan akşama kadar güneş görüyor.
    Ancak biraz büyük odalar. Salon ve oda biraz büyük. Oda 25 salon 30 mt kare civarı var. Ama 24 saat açık tutmayı düşünüyorum.Evde değilken bile orta kademede açık bırakırsam yeterli performans sağlar mı?
    Bir de birkaç yerde blyss ile ilgili olumsuz yorumlar yapılmış.Daha pahalı olan delonghiye göre eksisi var mı?
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/125230/delonghi-tch8093-isitici.aspx

kampanyada iken 200 tl gibi bir rakama aldım memnunum . Tavsiye ederim.
  • Delonghi 12 dilim yagli radyatorum geldi bugun kullanmaya basladim 1000 watt a ayarladim ara hole kurdum yarim saat icinde tum evi isitti diyebilirim tabi bi odada 1000 watt klimada calisiyor...

• ayazkafkas A kullanıcısına yanıt
    Blyss dışında marka kullanmadım, çevremde kullanan da yok. Aslında yağlı radyatörü de ilk defa görüyorum.
    Sizin oda biraz büyük kalıyor gibi, belki yağlı radyatör yetersiz kalabilir. 3. kademe + turbo fan şeklinde 24 saat çalıştırsanız fayda sağlar ama fatura baya kabarır. Bunun yerine soba kurma şansınız yok mu? Uzun süreli kullanımda hem maliyet açısından hem de ısınma yönünden çok daha konforlu olur, yani kardeşiniz günün büyük kısmını evde geçiriyorsa.
  • Leroy Merlin'de 109 TL'te Equation marka 11 dilim 1200-1300-2500 kademeli yağlı radyatör mevcut.
    2000W - 9 Dilim: 89.90
    1500W - 7 Dilim: 74.90

link aşağıda:
    http://www.leroymerlin.com.tr/CarouselImages/Is%C4%B10612201311545149.pdf

ben bir tane aldım. eğer beğenmezsem 30 gün içinde iade edebiliyormuşum.

Açıkçası üst katta çalışma odam ve yatak odam için düşünüyordum. Bir tane aldım, eğer performansını beğenirsem bir tane daha alabilirim.
  • http://www.koctas.com.tr/elektrikli-isiticilar/9-dilim-yagli-radyator-hd9079q/5865-10567/

bugün forum istanbul'da koçtaş broşürü elime geçti, bu radyatör 70 lira'ya inmiş açılışa özel,içeri girerken alsaydım broşür'ü en azından koçtaş'a uğrayıp bakardım nevar neyok diye...
  • Hali alti isiticilar icin ne dusunuyorsunuz?

• tekzenin home markalı ürünü nasıldır. 6 dilimli olanı 14 metrekare odada günde 8- 10 saat kullanırsa faturaya çok etkiler mi? Kombiye yardımcı olarak düşünüyorum.

• Alf ayak ısıtıcısını 69 almıştım. Gayet güzel ısıtıyor. 3 Kademeli. Ben 2 de çalıştırıyorum ayakkabımın altı baya ısınıyor.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Leroy Merlin'den aldığım 11 dilim 2500W radyatör yaklaşık 15 metrekare teras katımı kombi açık olmasına rağmen ısıtmadı.

Bir de benim düşüncem şu yöndeydi: Radyatörü alırım, önce çalışma odasını ısıtırım, sonra yatak odasını ısıtırken çalışmalarımı bitiririm, zaten duş vs. derken de yatak odası ısınır.

Fakat bu düşüncem hayal kırıklığıyla sonuçlandı.

Dün gittim ve Celcia marka bir seramik ısıtıcı satın aldım. Sanırım 2000W veya 2500W olsa gerek.

Uzaktan kumandalı, olduğu yerde salınım yapan kule tipi bir ısıtıcı.

Hafif gürültü çıkarsa da odayı çok iyi ısıttı. Hatta petekleri kapatmış olmama rağmen. Havayı ısıttığı için de yatmadan önce yatak odasına geçirdiğimde çalışma odam soğumadan, 15 dakikada yatak odamı ısıttı. Zamanlayıcıyı 1 saate kurdum, güzel bir uyku uyumuşum.

Başta çok çekinerek aldım, ama şu anda memnunum. Belki daha iyi fiyata veya daha yüksek fiyata daha az seslileri mevcuttur.

• Banyoda kullanım için bi ısıtıcı arıyorum. Var mıdır ideal bir ürün?
    http://www.hepsiburada.com/liste/ReviewsProduct.aspx?productId=evcvsdn2033&pn=0&sortBy=lastAllTime&c=EE&r=0 Şu kafama yattı biraz, yorumu olan var mı?
  • deleonghi dragon deneyin. çok başarılı

deneyimlerimi anlattım bu sitedehttp://terrasus.com/detail.jsp?articleID=372

elektrigide az tükeytiyor performansı da iyi
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.