Bende buradan yeni süpürge alacaklara sesleniyorum:Bundan bir yıl kadar 1700 liraya önce çok övülen thomas cat&dog halı yıkama özelliği bulunan bir süpürge aldım. Almaz olaydım. Halı yıkama berbat.Halıya suyu döküyor.Ve birazını geri çekiyor.Halıya ne bir uygulama,ne bir basınç nede başka bir şey uygulama yok.Tek kelimeyle sıfır. Kullanışlılık desek ne yazık ki ondada sınıfta kaldı.Hortumu sürekli döndürmek veya çıkarıp tekrar takmak zorundasınız.Ve her temizlik sonra hortumu da yıkamak yıkamak zorundasınız. Turbo döner başlık var dediler.Var ama.Evdeki kılları hazne yerine kendi etrafına çekiyor.Ve bir zaman sonra dönmez ve işe yaramaz hale geliyor.Temizlik sonrası hazneyi yıkamak ayrı bir sorun.Çok fazla parçası var.Hazneyi temizlemek evi temizlemekten zor geliyor. Öyle ki Haznenin bazı bölümlerini temizlemek için başka araçlara ihtiyaç duyuyorsunuz.Bazı uçlar var.Hiç kullanmıyorsunuz.Öylesine üretilmiş.Yani arkadaşlar kısacası bu ürünün yaptığı işi piyasada ki 500'lük ürünler daha iyi yapar.Benim cebim ve yüreğim yandı sizin yanmasın.Yanından bile geçmeyin.