Bilgileriniz ve gorusleriniz icin cok tesekkur ederim. Herkes farkli dusunebilir, herkesin tecrubesi farkli olabilir. Bu farkliliklara takilmamak gerekir.
Bir kisi icin "mukemmel" olan bir esya, bir baskasi icin "kullanissiz" olabiliyor. Bu cogunlukla urunden ziyade insankarin beklenti ve tecrubelerinden kaynaklanir.
Ben dolma yemegini cok severim ve bence dunyanin en guzel yemegidir. Esimse cok begenmez.... Benim begenmem veya dunyanin en guzel yemegi demem dolmayi dunyanin en guzel yemegi yapmaz.... Esimin begenmemesi de dolmayi kotu bir yemek yapmaz....
Tartisarak birbirimizi kirmayalim lutfen.
Bilgi ve tecrubesini paylasan veya paylasacak olanlara tekrar tesekkurler.
ihlas temizlik robotu ihlas temizlik robotu aldım çok memnunum ancak fiyat konusunda terettütlerim var bu konuda net bilgisi olan varmı sitesinden aldım ama bazı yerlerde daha pahalı yada daha ucuz
Kullananlar varsa Hangisini Tavsiye ederler... İkisi Arasında kaldım
selam süpürgemarket firması olarak dhdeki arkadaşlara elektrikli süpürgeler ve aksesuarları konusunda bilgimiz dahilinde yardımcı olmaktayız.
Arçelik süpürgelerin bir çoğu Çinden geliyor yada Türkiye 'de Ernamaş firmasına yaptırılıyor, Arçelik yerine kesinlikle Philips tavsiye ederim kalite - performans olarak çok daha başarılıdır.
Aşağıda S 4250 modeli tornadonun ve Philips FC 9170 modelinin toz torbası satış linklerini de paylaşıyorum incelersiniz.
Daha Güncel ve Hızlı Yanıt İçin BU KONUYA Bakmalısınız..!
4 sene önce yuvarlak bidon gibi hantal olan rowenta süpürgem arıza yaptı, onun yerine Philips Expression Torbalı elektrikli süpürge aldım. Boyundan büyük marifetleri olan bu küçük canavar bana göre çok güzel. hem emiş gücünü siz kendiniz ayarlayabiliyorsnuz.
Merhaba Fantomun 50p veya 100p modelini almayi dusunuyorum oncelik kriterim sessiz ve ekonomik bir model olmasi yonunde bekar icin bu urunler hakkinda bilgisi olan var mi acaba onerirmisiniz ? yorumlarinizi paylasirsaniz sevinirim.