Merhabalar. İki lektrikli süpürge arasında kaldım.Birini almayı düşünüyorum.Ancak birbirlerine göre avantajları var.Mesela Samsung un emiş gücü 380w Arnica nınki 300-350 arası dediler.(fabrikasına sordum çekeceği zemine göre değişiyormuş).Arnica su filitreli ,samsung torbasız. ÖNcelikle su filitreli makinaın daha temiz olacaını düşünüyorum .ancak emiş gücü çok kafamı karıştırdı yardımcı olursanız çok sevinirim. saygıalrımla
Ürün: Arnica Bora 2400W Su Filtreli Turbo Fırçalı Elektrikli Süpürge Özellikler :2400 Watt İki hareketle temizlik kaldır dök Double suction çift yönle emiş özelliği Düşmeyen yüksek emiş gücü Yıkanabilir gerçek hepa filtre Pratik kullanım 360° manevra kabiliyeti 1.2 lt su haznesi Dar uçlu boru, perde fırçası, koltuk temizleme aparatı Özel turbo fırça Krom çelik teleskopik emiş borusu Hepa filtre Özel su filtre gövdesi Otomatik kablo sarıcı
Ürün : SAMSUNG SC-6780 Özellikleri : * Motor Gücü (watt) 2000W * Emiş Gücü (watt) 380W * Toz Torbası Torbasız * Toz Haznesi Twin Chamber * Toz Kapasitesi 2 Litre * Hepa Filtre HEPA 11 Filtre (Yıkanabilir) * Silver Nano Kaplama Var * Güç Kontrolü On-Off