Şimdi Ara

elektrikten 33 milyar yoldular geri vermeleri imkansızmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bahsettiğim yollar on yıllarca rutin bakımlar haricinde bir çivi bile çakılmamış yollar. Gelmiş geçmiş onlarca hükümet bu yollara rutin bakımlar haricinde bir şey yapamamışsa, bu iktidar da bunu yapıyorsa övünmeye de hakkı var. Şehir içlerindeki yollar, şehir içinden geçen Dxxx kodlu yolların şehir içinden geçen kısımları da dahil, belediyelerin yetki ve sorumluluğundadır. Bu konuda oy verdiğiniz belediyeye yanın. Meskun mahal içlerindeki yollar belediyenin yetki alanındadır. Şehirler arası yollara da rögar kapağı kondu da benim mi haberim yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 21 Şubat 2015; 13:01:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Bahsettiğim yollar on yıllarca rutin bakımlar haricinde bir çivi bile çakılmamış yollar. Gelmiş geçmiş onlarca hükümet bu yollara rutin bakımlar haricinde bir şey yapamamışsa, bu iktidar da bunu yapıyorsa övünmeye de hakkı var. Şehir içlerindeki yollar, şehir içinden geçen Dxxx kodlu yolların şehir içinden geçen kısımları da dahil, belediyelerin yetki ve sorumluluğundadır. Bu konuda oy verdiğiniz belediyeye yanın. Meskun mahal içlerindeki yollar belediyenin yetki alanındadır. Şehirler arası yollara da rögar kapağı kondu da benim mi haberim yok?

belediyelerde aynı partının olduğu için
    bana göre hepsi düz hesap.
    gebze osb (türkiyenin en büyük sanayisi) ni istanbula bağlayan en önemli yolunu 2 gün önce kar sabahi ve bu sabah görmeni isterdim..

• quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Peki ya araç sayıları. Araç sayısı azken eski yollar yeterli olabilirdi. Ama araç sayısı çok çok arttı. Kaza yapan araç sayısının artmasından ziyade, kaza yapan araç sayısının trafikteki araç sayısına oranı önemli? Burada ufak tefek maddi hasarlı kazalardan ziyade yaralanmalı ölümlü kazaları düşünün.
    Basit bir örnek, 1000 araç varken 10 u kaza yapıyor olsun. 10000 araç varken de 30 araç kaza yapmış olsun. Araç sayılarını görmezden gelirsek sonuç çok vahim gibi gelir. Ama araç sayılarını da hesaba katınca durumun o kadar da vahim olmadığı, tersine önceki durumdan daha iyi olduğu görülür.

yukarıda bana sorduğun sorunun burada cevabını verdiğin için teşekkürler

ayrıca biz yol yapılmasın demiyoruz ama zaten olması gerekeni uzay mekiği yapmış gibi anlatılmasına şaşıyoruz

• can sıkıcı bir durum, elektrikten iyi anlayan varsa birşey soracam acilll?
  • hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    Güzel tespitler de bulunmuşsun.benim asgari ücretli eleman 6 yılda kendisine ev aldı.tabi asgari ücretten fazla veriyordum.şimdi bakıyorum faturalara yetişemiyor asgari ücretliler.değil 10 yıl 20 yıl çalışsada ev alamazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.