Şimdi Ara

Elektro Gitar Alcam Yardım Gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkda da belirttiğim gibi elektro gitar almayı düşünüyorum fakat hiç bir bilgim yok :) Bu yüzden sizden yardım istiyorum..
    Biliyorum bu sitede müzik aletlerinden anlayan çok kişi var bu yüzden konu açtım. Ben biraz araştırma yaptım ve "Cort" markasının güzel olduğunu duydum ama hangi model falan onu bilmem...
    Benim verebileceğim en fazla para 360 TL. Sizce 360 TL'ye güzel ve beni en az 2-3 yıl idare etcek bir elektro gitar alabilirim.
    Yanlız sadece elektro gitar değil :) yanında amfisi,penası,çantası..... olsun.
    Ben setlere baktım fakat bilmediğim için anlamadım :)
    Sizden yardımlarınızı bekliyorum..

• sakın ha setlerden uzak dur alabileceğin en dandik gitar ve anfiyi alırsın 150 lira daha koy
    cort x-2 yanında ibanez ibz10g amfilikatör al seni başlangıçta idare edecektir 1-2 seneye kadar sen kendini geliştirdikçe zaten sana yetersiz gelecek ve sende daha iyi şeyler alıcaksın
  • Up Bende alacağım. Genellikle Lynyrd Skynyrd tarzı solo ağırlıklı rock çalacağım. Bana neyi tavsiye edersiniz? İbanez GRG170DX düşünüyorum ama arkadaşlarımın dediğine göre ibanez daha çok metal çalmak içinmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.