Bildirim
Elektro Gitar aldım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Öncelikle hayırlı olsun dostum. Selim işık videolarına bak. Sonrada çalmak istediğin şarkıların youtubede dersleri var zaten. Bende yakında alcam inş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun kardeş Fotoğraf da eklesen iyi olur -
Youtube'den gezinirken bişeyler buldum 50 dakikalık şarkı videoları var elektro dersi çok beğendim herkese tavsiye ederim : mesela youtube şunu yazın aramaya gelir '' Seek And Destroy - Metallica (aula de guitarra completa)''
Fotoya gelince şimdilik bunu koyayım sonra çalarkende koyaarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadMan55 -- 25 Ekim 2012; 0:28:02 >
-
hayırlı olsun kardeşim video da isteriz -
Dostum inan rezillik şuan :D belki 1-2 yıl sonra ustalaştığımda olacak iş o :) teşekkür ederim bu arada -
quote:
Orijinalden alıntı: MadMan55
Dostum inan rezillik şuan :D belki 1-2 yıl sonra ustalaştığımda olacak iş o :) teşekkür ederim bu arada
hiç öyle deme. ben başladıktan 3-4 ay sonra seek and destroy sololara kadar falan çalabiliyorum. tabi sololar yok :D
böyle 4 4lük çalmıyorum ama iyi gidiyor.
her gün selim ışığın verdiği tüm egzersizleri muhakkak yap, sık parça çalış. gitarla ne kadar vakit geçirirsen o kadar güzel
bu arada amfi nasıl memnunmusun? -
Bence iyi ya amfide sıkıntı yok bu yıl 12 olduğum için fazla ilgilenemiyorum fakat üniversitede günümü elektroyla geçirecem en azından 5-6 saat çalışmayla geçecek günüm -
Dostum öncelikle yorumumumu dikkate alarak fotoğraf koyduğun için sağol Gitarın güzelmiş gerçekten. O bulduğun siteyle bende haziranda tanışmıştım. Ayrıca cifra club gibi kanallar ve çok güzel tab kaynakları biliyorum Pm atarsan yardımcı olabilirim.quote:
Orijinalden alıntı: MadMan55
Youtube'den gezinirken bişeyler buldum 50 dakikalık şarkı videoları var elektro dersi çok beğendim herkese tavsiye ederim : mesela youtube şunu yazın aramaya gelir '' Seek And Destroy - Metallica (aula de guitarra completa)''
Fotoya gelince şimdilik bunu koyayım sonra çalarkende koyaarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sâlim -- 16 Ağustos 2013; 21:59:02 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X