Şimdi Ara

Elektro gitar alıcağım 2 gitar arasında kaldım. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: madcorex

Evet kötü bir amfiymiş. Önerebileceğiniz bir amfi varmı fiyatı 150 geçmemesi lazım.

ibanez 10g veya fender frontman 10g olabilir.Yalnız üzerine 20-30 tl kadar koyman gerekir.Onun dışında 0 amfi alman imkansız gibi.Bu modellerin en ucuz fiyatlarını araştır.Eğer bütçen yetmezse 2.el amfi bak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am I Evil ?

quote:

Evet kötü bir amfiymiş. Önerebileceğiniz bir amfi varmı fiyatı 150 geçmemesi lazım.

ibanez 10g veya fender frontman 10g olabilir.Yalnız üzerine 20-30 tl kadar koyman gerekir.Onun dışında 0 amfi alman imkansız gibi.Bu modellerin en ucuz fiyatlarını araştır.Eğer bütçen yetmezse 2.el amfi bak derim.

önerileriniz için teşekkür ederim :)
  • Amfiyi ikinci el derim. Gitar icin ikinci el sakat ama amfide sorun olacagini dusunmuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsi boş schecter hoş
  • Birincisi Jay Turser'a bu kadar niye laf edilmiş anlamadım, ikincisi Trash metal değil Thrash metal, 3.sü klasik gitarla hemen hemen hepsini çalıyorum diyorsun ama klasikle çalabileceğin Nothing Else Matters, Mama Said falandır. Klasik gitarla Hit The Lights falan mı çalıyorsun? Bütçeni tam olarak söylersen yardımcı olabilirim.
  • İki gitarı da alma. HSS Squier veya Schecter OMEN 6 öneririm.
  • arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim gitarımı ve amfimi aldım. gitarı ibanez grg170dx amfi cortmx15 olarak aldım. şimdiden herkese teşekkür ederim....
  • quote:

Merhaba arkadaşlar öncelikle belirtmek isterim gitar işinde yaklaşık 2 senedir uğraşıyorum klasik gitara sahibim ve çaldığım müzik türü Trash Metal METALLICA şarkılarının hemen hemen çoğunu çalabiliyorum. Klasik gitarla metal şarkıları çalmak biraz aykırı gibi gelebilir, gerçekten de öyle, fakat son 1 yıldır elektro gitar alma hevesine kapıldım.ama derslerim yüzünde şimdiye erteledim. (Biraz ayrıntıya girdim farkındayım :D) hemen sadete gelelim aklımda 2 gitar var birincisi Ibanez grgr121ex ikici gitar ise Jay Turser JT-220 sizce hangisini almalıyım.

Şimdiden teşekkürler....

Ibanez RG350 EX 550 tl. Üniversiteye gideceğim için satıyorum temiz kullandım hiç bir sorun yok sadece maddi destek için satıyorum.

• iki gitar arasında kaldıysan her zaman ikinciyi seç çünkü birinciyi gerçekten isteseydin ikincisi olmazdı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.