Şimdi Ara

Elektro Gitar Tavsiyesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NER0

Peki bu gitarı nereden temin edebilirim?
    Bir kaç siteye baktım hiç birinde stok yok...
    İstanbul dan alınabilecek kaliteli bir yer var ise oda olur.

http://www.mydukkan.com/urunler.asp?gid=2399

Buyur hocam burda çoğu DBZ var ama genelde 22 frets bunlar bilmiyorum 22 de rahat edermisin onun dışında iyi gitarlar gibi gözüküyorlar, kullanmadım tam yorum yapamıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Nothing

quote:

Buyur hocam burda çoğu DBZ var ama genelde 22 frets bunlar bilmiyorum 22 de rahat edermisin onun dışında iyi gitarlar gibi gözüküyorlar, kullanmadım tam yorum yapamıcam.

Tüm hayatını 22-24 perde arasında geçirecek hali yok ya niye rahat edemesin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Slash

quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

quote:

Orijinalden alıntı: protherm

şu fiyat aralığındaki gitarlar bana kalk krizi geçirtiyor arkadaş açmayın böyle başlıklar

Benim Sl-1'in fotoğraflarını koyduğumda Allahtan forumda değildin.Garanti giderdin hacı

2-3 angut yüzünden silinmişti güzelim konu...

Hatırlıyorum o olayları ya,saçma sapan tartışmalar yüzünden uçmuştu konu..

• quote:

Orijinalden alıntı: darkRider

DBZ gitarlar amerikan malı değiller işçiliği vs. iyi olabilir ama made in china sonuçta. Üst modellerinde american olanlar var onlarda çok pahalı demişlerdi bana yani 2 den aşağı değillerdir. Stage müzik bütün parçalarının amerikan olduğunu ve sadece montajının çinde yapıldığını iddia etse de arkasında made in china yazıyor ... güya bütün parçaları sırf montaj için amerikadan çine gidiyor ordan da tekrar amerikaya dönüp kontrol edilip ordan geliyormuş, buna kim inanırsa

DBZ'nin üst modelleri Amerikan malı.Ancak şu da bir gerçek ki ; Hiçbir Endonezya yapımı Ibanez veya Hindistan yapımı Jacson'ın herhangi modeli yekpare değildir
    Çin olmasına rağmen bütün gitarları yekpare ve hepsinin yanında cillop gibi de hardcase veriyorlar.

Ben de zaten arkadaşa Çin yapımı olan modellerini değil , Amerikan malı olan üst modellerini önerdim.

2000 TL'ye DBZ'nin taş gibi Amerikan modelleri var.Stage Müzik'te çok güzel modeller var..

quote:

Eğer Jackson alacaksan Zuhal Müzik'ten şaşma.Hem Türkiye'de Jackson'ı alabileceğin en uygun fiyata alırsın,hem de sattıkları ürünün arkasındadırlar,işi katekulliye getirmezler.Henüz bir yamuğunu görmedik Zuhal'in.

Zamanında Laylaylom diye bir mağaza vardı Tünel'de , işleticisi şerrrefsizin tekiydi.Az kişiyi kazıklamadılar.Hindistandan çok cuzi fiyata getirdikleri dandik Jackson'ları , Japon Jackson parasına satıyordular.Getirdikleri gitarların manyetiklerini , potanslarını daha dandik donanımlarla değiştirip millete satıyorlardı.Sonunda ilahi adalet yerini buldu.2 sene önce iflas edip cehennemin dibini boyladılar..

Eğer DBZ düşünürsen Kadıköy/Stage Müzik'ten uygun fiyata almanı sağlarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slash

quote:

Orijinalden alıntı: King Nothing

quote:

Tüm hayatını 22-24 perde arasında geçirecek hali yok ya niye rahat edemesin?

Ben 22 perdede rahat edemiyorum fazla belki oda benim gibidir neden bu kadar şey yaptınız anlamadım.

• 22-24 perde takıntısını ben de anlayamıyorum.22-24 fret arasını hangi gitarist o kadar yoğun bir şekilde kullanıyor ki
    Rahmetli Randy Rhoads'un gitarı bile 22 perdeydi.Heavy Metal gitaristi olmasına rağmen
  • 22 Perde uygundur arkadaşlar tartışmaya gerek yok

@VGroove
    Zuhal müziğin sitesihttp://www.muzikenstrumani.com değil mi? Ondada stok yok
    http://www.muzikenstrumani.com/index.php?p=show&pid=4702&k_id=5&kn=Elektro+Gitarlar

Edit: Bu sitede var ama sadece siyah sanırım.
    Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 19 Nisan 2010; 10:32:00 >

• Evet link doğru.Ama site güncel değil haberin olsun..

Ben de amfiyi aldım Zuhalden , istediğim modelin stoğu yok yazıyordu.Bir gittim hepsi var..

Ayrıca girişteki Jackson modelleri de ilgimi çekmişti..Bence gidip bir bakmanda fayda var.Veya telefonla sor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.