Arkadaşlar gerçekten bu paylaşım için cok teşekurler bende yavaştan baslamak istiyordum biyerlerden cok iyi oldu bu benim için tekrar sağolun dh ailesi...
Arkadaşlar yeni linkler ekledim.Katkısı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Emeğin için teşekkürler spectrum05.
SPECTRUM gercekten bu paylaşım için sağol ya elinde hiç temel elektronik için renkli dewre elemanları ve çimdeki karşılıklarına kadr gosteren bi kitap war mı PDF falan yada piyasadan tawsiye edersen de olur bi yayın..
hatta bu başlığı üst konu yapıp sabitlersek daha iyi olur
quote:
Orjinalden alıntı: ***alper***
inşallah işinize yarar arkadaşlar..
bilgi paylaşıldıkça artar...
alper arkadaşım linkte bir sorun var galiba devreleri tekrar upload etmen mümkün mü?
quote:
Orjinalden alıntı: serendipity
SPECTRUM gercekten bu paylaşım için sağol ya elinde hiç temel elektronik için renkli dewre elemanları ve çimdeki karşılıklarına kadr gosteren bi kitap war mı PDF falan yada piyasadan tawsiye edersen de olur bi yayın..
Merhaba serendipity sanıyorum başlangıç aşamasındasın,başlangıç için Harun Bayramın Temel Elektronik kitabını tavsiye edebilirim renkli kaynak olarak yanılmıyorsam Tübitak Yayınlarının Elektronik adlı bir kitabı vardı.Ama en güzel ve en güncel kaynak internet.Temel elektronikle ilgili bir çok site var bir tanesini ekliyorum.Kolay gelsin. http://www.silisyum.net/htm/temel_elektronik/temel_elektronik.htm
quote:
Orjinalden alıntı: alg444
hatta bu başlığı üst konu yapıp sabitlersek daha iyi olur
Kaynaklara rahat ulaşabilmek için doğru bir teklif ama üst konuların da üst üste yığılması hoş bir görüntü vermiyor keşke başka bir formül olsa.
quote:
Orjinalden alıntı: stromkreis
quote:
Orjinalden alıntı: ***alper***
inşallah işinize yarar arkadaşlar..
bilgi paylaşıldıkça artar...
alper arkadaşım linkte bir sorun var galiba devreleri tekrar upload etmen mümkün mü?
evet linkte bi problem var en kısa zamanda tekrar göndermeye çalışacağım. see u
Teşekkürler eline sağlık...
alper ya şu arşivini tekrar duzeltiversen paylaşım cok guzeldi ama tekrar ulaşmak istiyorum arkadaslarıma onermiştim bi zahmet.. şimdiden sagol
Dijital ağırlıklı güzel bir link daha eklendi.
türkçe e-kitap yok mu arkadaşlar?
kısa bi taramadan sonra bulursun ama kitabı eline alıp okumak gibisi yok bnce
çok güzelmiş, çok teşekkür ederim...
linkleri İngilizce ve Türkçe şeklinde kategorilere ayırıp bölseniz daha sağlıklı olur düşüncesindeyim
ÇOK GÜZEL
Güzel devreler vardı araya kaynamasın.
güzel şeyler var tebrikler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme