Şimdi Ara

ELEKTRONİK HABERLEŞME TEKNOLOJİSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
61.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende konyalıyım ve çankırı elektronik haberleşme teknolojisi bölümünü kazandım inşallah bu sene geliyorum

bekle beni çankırı konyalı geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

quote:

Orijinalden alıntı: kadir_1479

elektronik haberleşme teknolojisi bölümü mezunları ama 2 yıllık ortalamalarını yüksek tutarsa aselsanda nasıl çalışma şeyi var birde ben daha yeni başlayacam bu bölüme tavsiyelerinizi alabilirmiyim???

Torpil bulacan başka yolu yok.Kolay mı öyle aselsanda çalışmak?Değme mühendisler başvuruyorda giremiyor.Yukarılardan torpil lazım zaten belli okullar dışından adamları genelde almıyorlarmış.

atmayalım.

aselsan ve aselsannet firmalarında işe girmek için belli bir not ortalamasının üzerinde olmak gerekiyor. Tabi sadece not ortalaması yeterli değil. İşi bilmen, yabancı dil, yazılım dillerinden en az birisini bilmen senin için avantajlı olacaktır. Ancak bu dediklerimi iyi üniversitelerde bulabilirsin. Ama ben staj yaparken teknikerlerin arasında sadece 1 tanesi yüksekokul mezunuydu diğerleri meslek lisesi mezunuydu ancak hepsi işinin ehli insanlardı. Birde şöyle birşey var ordaki tekniker ve teknisyenlerin hepsi orda staj yapmış insanlardı. Daha soru varsa alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aaa.bbb.ccc

bende konyalıyım ve çankırı elektronik haberleşme teknolojisi bölümünü kazandım inşallah bu sene geliyorum

bekle beni çankırı konyalı geliyor...

H.g Kardeşim Valla Seninle Görüşücez ozaman Normal Öğretimmi ikinci öğretimmi
  • Elektronik teknolojisi ile elektronik haberleşme teknolojisi arasındaki fark nedir?
  • elektronik haberleşme teknolojisinde normal elektronik sistemler harcinde birde haberleşme teknolojisi kavratılmaktadır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurayranci -- 16 Ağustos 2010; 17:25:37 >
  • ben çankırı da elektronik haberleşme teknolojisini bitirdim bu yıl ama nerde çalışacağım hakkında net bi bilgim yok işe alınabileceğim yerler hakkında bilgisi olan var mı?
  • Mesajım bulunsun.
  • İş Olanağı Fazla Tabi Ama Biyere Başvurmadınmı ?
  • bende konya ereğlide haberleşme okuyorum. Tv kanallarında da yapılıyor ama ne gibi şeyler yapıyorlar orda bilgisi olan var mı ?
  • k.bakmayın ben bu bölüme gdicem benim işim telefon tamiratı bu bölümde mi okumalıyım acaba ???
  • Bende 2 yıllık mezunum Televizyon kanalının uplink ( uydu haberleşme bölümünde çalışıyorum ) oralarada başvurabilirsin.Ama çok zordur okulu bitirmeside uplinkçi olmakta..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_73159024/mpage_1/f_/key_//tm.htm#73159024

yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 23 Mart 2013; 14:56:20 >
  • Kardeş haberleşme bölümü ve görüntü ve ses bölümümü iyidir cevap lise bölümü

• Kariyer imkanlarını yazsa keşke bir arkadaş.
  • bende yıldızda elohab okuyorum ama bilmiyorum tam olarak sıralama geldi diye yazdım hazırlığım şu anda
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.