2-3 yıldır kullandığım sennheiser cx200 street ii birden sol taraftan ses vermemeye başladı kısaca bozuldu. Max 170 tl kulakiçi kulaklık almak istiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Ağırlıklı olarak Trance,Progressive, Vocal Trance nadir de olsa pop dinlerim.Asla kulak içi ile jazz klasik müzik dinlemem. Şunu açıklağa kavuşturmak isterim ki fazla bass seven biri değilim. Herşeyin kararında olmasını isterim. Hiç bir ton bir diğerinin üstüne geçsin istemem. Dandik bir Philips mp3 ten dinliyorum ilerde alırsam samsung s3 ve iyi bir mp3 player alabilirim. Bu maddeler çerçevesinde en uygun kulaklıklar sizce nelerdir? Şimdi den teşekkür ediyorum...
Hifiman Re-zero muhtemeldir. Çünkü giriş segmenti hep bas ağırlıklıyken bu kulaklık ve bir öncekisi tiz ile mid ağırlıdır. Ebay veya kendi sitesinden alabilirsiniz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Father McKenzie
Hifiman Re-zero muhtemeldir. Çünkü giriş segmenti hep bas ağırlıklıyken bu kulaklık ve bir öncekisi tiz ile mid ağırlıdır. Ebay veya kendi sitesinden alabilirsiniz.
Aslınd bir tarafın ağır olmasını istemiyorum. Eşir olsunlar birbirlerinin önlerine geçmesinler yeter. Hemen dediğiniz kulaklığı araştırıyorum teşekkürler. 200 tl olsa peki ne önerirdiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: tmert0
quote:
Aslınd bir tarafın ağır olmasını istemiyorum. Eşir olsunlar birbirlerinin önlerine geçmesinler yeter. Hemen dediğiniz kulaklığı araştırıyorum teşekkürler. 200 tl olsa peki ne önerirdiniz?
Eşit olmak kulakiçlerinin harcı değil. Hele 200tl için hiç değil. O esas olarak kafaüstlerine özgü. Ve 200tl civarına da eşit gibi olabilen şeyler var. Mesela 2. el bir Fischer Audio FA-003.
Ama o kadar uzağa gitmeden, biraz-cık baslı olmasını kabul ederek, ki madem elektronik dinliyorsunuz, sıfırına 160 civarı verip bir Ckm500 alın. Fiyatına göre müthiş bir netlikte olup fevkalade bir basla (kalite anlamında) hiç boğulmayan bir midle tiz var.
dipnot: dengeli kulaklık ancak jazz veya klasik müzikte önemlidir. Geri kalan türlerde hele elektronik gibi ritim ve efekt temelli bir şeydeyse basla tiz ararız.
Haklısınız sanırım 200 tl ye o performansa yakalamam zor. Ama Ckm500 de çok iyi bahsetmişsiniz. Keşke almadan önce dinleme fırsatım olsaydı. Ama sizin dinleyip bu yorumu yaptığınızdan eminim. Size güvenmekten başka çare kalmıyor. Biraz daha inceleyip en iyisi öyle karar vermek .Ama şu yorum ile Ckm500 üst sıralara oturdu. Peki Head-Direct HiFiMAN RE-242 ve Head-Direct RE0 hakkında neler söylersiniz. Techpowerup ta hakkı sayılır bir puanları var.
Ckm500'ü bir aya yakın kullandım da. Şu anda da um3x kullanmasam onu tekrar alırdım.
Re242 hakkında pek bilgim yok ama Re0 Re-zeroya göre daha da tizle mid ağırlıklı. Bas sadece orada olduğunu bildiğiniz için var :)
quote:
Ckm500'ü bir aya yakın kullandım da. Şu anda da um3x kullanmasam onu tekrar alırdım.
Re242 hakkında pek bilgim yok ama Re0 Re-zeroya göre daha da tizle mid ağırlıklı. Bas sadece orada olduğunu bildiğiniz için var :)
Techno-fi de birz araştırdım iyicene çorba oldum v-sonic gr04 aklıma takıldı? Bir fikriniz varmı acaba bu kulaklık ile ilgili?
quote:
Orijinalden alıntı: tmert0
quote:
Techno-fi de birz araştırdım iyicene çorba oldum v-sonic gr04 aklıma takıldı? Bir fikriniz varmı acaba bu kulaklık ile ilgili?
Sadece fiyatına göre iyi dediklerini biliyorum. Muhtemelen de öyledir. Vsonic firması hep böyle başarılı kulaklıklar yapar zaten.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme