Şimdi Ara

elektronik müzik ve blues için hangisi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar aslında bir arkadaşım için soruyorum ama bende sonradan çok merak ettim elektronik müzik ve blues için hangisi ve neden daha doğru olur klipsch heresy II, klipsch rf82 II, dali mentor 6

amp. technics su vx 920 8ohm 2 x 110 watt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi americanbulldog -- 4 Şubat 2018; 20:27:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mentor bu üçlüde en klas hoparlör ama o müzik türlerine gitmez. Heresy ve elektronik sound hiç bağdaştıramadım. Klipsch rf82 ve technics v920 de üst frekans çılgınlığı yaşanabilir.

Yani D hiçbiri.

Polk Rti veya JBL studio 290 bakın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Mentor bu üçlüde en klas hoparlör ama o müzik türlerine gitmez. Heresy ve elektronik sound hiç bağdaştıramadım. Klipsch rf82 ve technics v920 de üst frekans çılgınlığı yaşanabilir.

Yani D hiçbiri.

Polk Rti veya JBL studio 290 bakın derim.

hocam aslında elektronik müzik derken techno vb. gibi değilde daha komplike ve müzikal bir sound dan bahsettim içinde piyano da opan keman da olan yer yer efekt vb. şeylerde olan bknz. akın sevgör gibi bu arada ben rf82 ve heresy II ile dinledim sadece mentor 6 ile dinlemedim ama bugün yarın dinlerim çünkü hoparlör olarak mentor 6 ya karar verdik ancak amfi konusunda bir gelişme var yamaha ax 1090 da olma durumu var ne dersin mentor 6 için vx 920 mi yoksa ax 1090 mı arada önemli bir watt farkı var tabiki herşey de watt değil ama mentor 6 da güçlü bir hoparlör biraz daha fazla güç sanki daha doğru gibi ama diğer özelliklerini bilmiyorum ax 1090 ın müzikalmidir torklu çalarmı analitikmi çalar

• americanbulldog A kullanıcısına yanıt
    Neden 30 yaşındaki amfiler bakıyorsunuz. Onlar pelte olmuştur. İlk günkü performanslarını bile verseler zamanında bile çok üst seviye cihazlar değillerdi.

Bence daha güncel amfiler bakın risk almayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Neden 30 yaşındaki amfiler bakıyorsunuz. Onlar pelte olmuştur. İlk günkü performanslarını bile verseler zamanında bile çok üst seviye cihazlar değillerdi.

Bence daha güncel amfiler bakın risk almayın.

hocam bende vx 920 var geçen sene 1 yıl garantili olarak almıştım ve klipsch heresy II ile kullanıyorum oldukça başarılı cihazlar temiz ve orjinal olduktan sonra bir problem yok aslında ama dediğim gibi ax 1090 ı hiç bilmiyorum ama vx 920 den güçlü görünüyor mentor 6 ya daha uygun olabilir mi acaba bu arada hocam bu cihazların ayarında güncel amfi fiyatları çok uçuk mesela 8 ohm da 150 watt kaliteli güncel bir amfi 10.000 den başlıyor :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.