Şimdi Ara

' Elementary Os ' Tek Kelime ile Harika Bir Linux

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ' Elementary Os ' Tek Kelime ile Harika Bir Linux

Elementary OS kurdum , kullandım ve şu kanaate vardım
    Gerek Tasarım Gerek Kullanım Kolaylığı olsun gerçekten Muhteşem...
    Hızlı ve Güzel bir Linux Sürümü aynı Machintosh bilgisayarlarındaki MAC OS İşletim sistemine benziyor

Tek kötü yanı Wireless Kartı'nı okumaması yani driver sorunu ama eğer birşekilde internetten indirip kurarsanız sorun ortadan kalkıyor

Elementary Os'a Puanım 8/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Gladius1 -- 25 Mart 2015; 22:08:48 >

• Elementary sevenler bir de deepin denesinler daha iyi bir sistem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

Elementary sevenler bir de deepin denesinler daha iyi bir sistem

Hocam deepin elementary os gibi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Gladius1

quote:

Kullanim kolaylığı,ara yuzu vb benzer.donanım desteği,uygulama destegi bir ust seviyede hemen hemen tüm distrolari yıllardan beri deneyen biri olarak deepin hem kendim hem de bilgisayardan pek anlamayan ama benimle ayni bilgisayarı kullanan aile fertlerim icin orta nokta oldu tam.hem her istedigimi yapabilmeme olanak sunması hem de kullanırken onlari zorlamamasi sebebiyle sectim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deepin elementary'den daha kullanışlı olabilir ama hız olarak elementary daha iyidir.
  • quote:

quote:

quote:

Kullanim kolaylığı,ara yuzu vb benzer.donanım desteği,uygulama destegi bir ust seviyede hemen hemen tüm distrolari yıllardan beri deneyen biri olarak deepin hem kendim hem de bilgisayardan pek anlamayan ama benimle ayni bilgisayarı kullanan aile fertlerim icin orta nokta oldu tam.hem her istedigimi yapabilmeme olanak sunması hem de kullanırken onlari zorlamamasi sebebiyle sectim

hocam bu deepin linux terminal de ubuntu altyapısını mı kullanıyor ? sudo apt-get mi kullanıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bienvenue

quote:

quote:

quote:

hocam bu deepin linux terminal de ubuntu altyapısını mı kullanıyor ? sudo apt-get mi kullanıyor ?

Hayır Hocam ubuntu'nun altyapısını kullanmıyor sanırım bunun altyapısı farklı
    ama ubuntu dan dah güzel şahsen ben çok beğendim tavsiye ettim yükleyip kurmak size kalmış
    Ben Tavsiye Ederim diğer linux sürümlerine göre oldukça hızlı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elementery os ile bunun arasinda kaldim. kullanim kolayligi olarak eos daha iyi geliyor bana sudo apt-get e alistim biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bienvenue

elementery os ile bunun arasinda kaldim. kullanim kolayligi olarak eos daha iyi geliyor bana sudo apt-get e alistim biraz.

Bende alışmışım ona ama bunu çok beğendim bir dene derim gerisi sana kalmış
  • sagol hocam bir ara indirir denerim.

• Mutlaka denemek lazım bu dağıtımı!
  • Deepin e güven olmaz ne de olsa çinliler yapmis :D saka bi yana mac os u güzel taklit etmişler denemek lazim

• deepin kesinlikle tavsiye ederim elementary os den daha kullanışlı ama yavaş
  • eOS freya çıkmadı daha hâlâ ?
  • Deepin'i çook merak ettim. Peki bunun Türkçe dili var mı? Bir de yazıcı kurulabilir mi rahatlıkla?
  • yinemimail Y kullanıcısına yanıt
    Deepin'i kurmadım daha önce güzele benziyor ama Deepin Çin kökenli olduğu için bana kaliteli gibi görünmedi
    Yazıcı kurulabilir mi bilemem ama eğer Linux destekli driver varsa rahatlıkla kurulabilir
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.