ula 5 mil param olcak 1 milyarını bu chara vermezsem ..........................
harbi diyorum bu ne be buna dağlar dayan maz ALLAH HERKEZE BÖYLE CHAR NASİP ETSİN AMA SUN SET TE OLSUN ::DDD
bi up yapalım..yetkili abiler amcalar kızmasın..uzak kaldım da bi süre ..msn e ekleyenler le görüşürüz artıkın ... oyuna girebilirsem ss ler le force hakkında malumata geçeriz
Hayırlı satıslar. Ben pscyko bilirsin satmana üzüldüm. Bana Hatta ne yapacagın konusundada düşündüklerini paylaşmışdın. Ve sun bladeyi alarak bu hayalini gerçekleşdirdin Satmana çok üzüldüm. Neyse karar sizin Hayırlı satıslar
yalnız cok güzel sun +5 we full blue helal nerden buldun!!
Hayırlı satışlar ..
Allahım chara bakk mukemmell
up!!
Abi Hayırlı satıslar gercekden Çok güsel char...
Söylenicek laf yok herşey rayında ama 90 da bu charın skilleri nasıl olucak lıght ımı kapıcan ya 100 de ya daha ilerisinde :D yani light ı kapasan kosmayan char neye yarar yavas yavas zevk alınmaz fire bicheon ana skil zaten bi turlu orasını kafam tutmadı bi yorum yap
Super char alexanderın tanınan charlarındndr..... ilk basladıgımız aylarda +3 lerle __ScreaM__ a( Sun sword ve shıeld + 2 3 tanede sun ıtemı varken) kafa tutan sayılı charlardan bırıydı :D up !!
wowwwwwww süperrr !!!!!!! mükemmel ötesi. Force yerine Cold daolabilrdi. ama süper !!!!
10 numara çar ..ne de olsa benim çar ım
fiyatı nasıl acabaaaaaa :D
muhtemelen 600 üstüdür degilmi fiyat yazsan daha çok ilgi çekebilir ben yorum yapanları vururum on numara char :D
Hayırlı Satışlar. Çok Güzel Char. Bedne Blade ye ceviriodm charı son anda vazgeçtim. Glavie Devam Edecem.
Sun Blade'i Oyunda Satmayı düşünüyorsan Pm At lütfen.
hp mp filan char çok güzel olmuş ellerine sağlık hayırlı satışlar.
quote:
Orjinalden alıntı: kizil_shaman
muhtemelen 600 üstüdür degilmi fiyat yazsan daha çok ilgi çekebilir ben yorum yapanları vururum on numara char :D
600ytl?
lol sen o bladei 600ytl ye alırsın anca
su force olayını bı anlatırsan cok makbul gecer , bende bıcheon/ıce/fıre gıdıcem , kosuyu dert etmedım garment + 100%speed basarım goturur benı
dostum ben seni ekledim msn e ama sende cevap yok.. ekle görüşelim fiyatı drseymen@hotmail.com
hayırlı satışlar mükemmel bir char .. Satmana üzüldüm diyebilirim