Şimdi Ara

ELeSsaR - Server Alexander - Blader (Sun)Satılıktır.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
3.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ula 5 mil param olcak 1 milyarını bu chara vermezsem ..........................

harbi diyorum bu ne be buna dağlar dayan maz ALLAH HERKEZE BÖYLE CHAR NASİP ETSİN AMA SUN SET TE OLSUN ::DDD
  • bi up yapalım..yetkili abiler amcalar kızmasın..uzak kaldım da bi süre ..msn e ekleyenler le görüşürüz artıkın ... oyuna girebilirsem ss ler le force hakkında malumata geçeriz
  • Hayırlı satıslar. Ben pscyko bilirsin satmana üzüldüm. Bana Hatta ne yapacagın konusundada düşündüklerini paylaşmışdın. Ve sun bladeyi alarak bu hayalini gerçekleşdirdin Satmana çok üzüldüm. Neyse karar sizin Hayırlı satıslar
  • yalnız cok güzel sun +5 we full blue helal nerden buldun!!
  • Hayırlı satışlar ..
  • Allahım chara bakk mukemmell
  • up!!

Abi Hayırlı satıslar gercekden Çok güsel char...
  • Söylenicek laf yok herşey rayında ama 90 da bu charın skilleri nasıl olucak lıght ımı kapıcan ya 100 de ya daha ilerisinde :D yani light ı kapasan kosmayan char neye yarar yavas yavas zevk alınmaz fire bicheon ana skil zaten bi turlu orasını kafam tutmadı bi yorum yap
  • Super char alexanderın tanınan charlarındndr..... ilk basladıgımız aylarda +3 lerle __ScreaM__ a( Sun sword ve shıeld + 2 3 tanede sun ıtemı varken) kafa tutan sayılı charlardan bırıydı :D up !!
  • wowwwwwww süperrr !!!!!!! mükemmel ötesi. Force yerine Cold daolabilrdi. ama süper !!!!
  • 10 numara çar ..ne de olsa benim çar ım
  • fiyatı nasıl acabaaaaaa :D
  • muhtemelen 600 üstüdür degilmi fiyat yazsan daha çok ilgi çekebilir ben yorum yapanları vururum on numara char :D
  • Hayırlı Satışlar. Çok Güzel Char. Bedne Blade ye ceviriodm charı son anda vazgeçtim. Glavie Devam Edecem.
  • Sun Blade'i Oyunda Satmayı düşünüyorsan Pm At lütfen.
  • hp mp filan char çok güzel olmuş ellerine sağlık hayırlı satışlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kizil_shaman

muhtemelen 600 üstüdür degilmi fiyat yazsan daha çok ilgi çekebilir ben yorum yapanları vururum on numara char :D

600ytl?

lol sen o bladei 600ytl ye alırsın anca
  • su force olayını bı anlatırsan cok makbul gecer , bende bıcheon/ıce/fıre gıdıcem , kosuyu dert etmedım garment + 100%speed basarım goturur benı
  • dostum ben seni ekledim msn e ama sende cevap yok.. ekle görüşelim fiyatı drseymen@hotmail.com
  • hayırlı satışlar mükemmel bir char .. Satmana üzüldüm diyebilirim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.