Şimdi Ara

Eleştiri konuları bile kapatılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir şey öğrenmek için ,eleştiri için açarsak ''Forumla İlgili Önerileriniz, Sorunlarınız'' buraya bile çözmeden kapatıyorlar.

@Nétwork ''Siz önce üslubunuzu düzeltin sonra muhattap ararsınız.'' demişsin de ne küfür nede hakaret var daha nasıl konuşacağız.İlla size yalakalık yapıp,sizi eleştirmek yasak mı?

• "BECERİKSİZ YÖNETİCİLER" eleştiri mi oluyor?
    Kardeş sen yakında sınırsız yersin gibime geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!

"BECERİKSİZ YÖNETİCİLER" eleştiri mi oluyor?
    Kardeş sen yakında sınırsız yersin gibime geliyor.

şaşırmam.millet bayan spikerin ya da başka bir bayanın açık saçık resmini foruma koyar bişey olmaz ama biz eleştiri yaparsak haksız oluruz.
  • O zaman önce eleştiri anlayışınızı sorgulamanız gerekiyor. Cezai işlemleriniz ile ilgili itirazınızı forum destek üzerinden yapabilirsiniz.
    İmzamda gördüğün üzere ben de Galatasaraylıyım fakat ilgili mesajında lehine savunulacak bir yan göremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

O zaman önce eleştiri anlayışınızı sorgulamanız gerekiyor. Cezai işlemleriniz ile ilgili itirazınızı forum destek üzerinden yapabilirsiniz.
    İmzamda gördüğün üzere ben de Galatasaraylıyım fakat ilgili mesajında lehine savunulacak bir yan göremiyorum.

Hayır ben gidip fb bölümüne gs ile ilgili konu açsam ya da fb bölümüne gs yi övsem (ki bu normal bişey aslında) neyse tahrik var deriz.Ben gs bölümnde gs konusuna mesaj atmışım ama o konuda gs lılerden çok fb liler doluşmuş enteresan.

itiraz ediyoruz ama hiç haklı çıktıgımızı görmedik şimdiye kadar hep yöneticiler haklı çıktı.Hem haksız oldugumda gidip ''yanlıs anlasılma olmus cezayı veren admn kımse hakkını helal etsin,sanırım yanlıs anladım'' diye de mesaj atmışlığım var.

2.si siz yöneticiler eleştiriyi kabullenmekte zorluk çekiyorsunuz bunu bir kabullenin.hem burada hem konu dısında eleştiri konuları kapatılıyor.küfür reklam siyaset,din,hakaret olmasa bile yani yönetimi eleştirince kapanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhfade -- 12 Ağustos 2013; 14:09:02 >

• Yapıcı eleştiri dikkate almaya çalışıyoruz diyelim.
  • Sevgili alicosgun

1 - Aldığınız uyarıyı kontrol ettiğimde hiçbir yanlışlık görmüyorum.Her ne kadar kabul etmesenizde resmen tahrik edici mesaj yazmışsınız.Haksız iken itiraz etmeniz birşeyi değiştirmez.

2 - Bizler her zaman eleştiriye açık olduk.Gerektiğinde yanlışımız olduğunda özürde diledik.
    Ancak eleştiri yaparken hakaret ederek,laf sokarak değil,düzgün bir üslupla yaparsanız gerekli cevapları o derece alırsınız.

3 - Konu dışı bölümü Adminleri veyahut Yöneticileri eleştireceğiniz bir bölüm değildir.
    Yönetimdeki arkadaşlar ile sıkınınız var ise desteğe yazabilirsiniz.

Son olarak mesajlarınıza dikkat ettiğimde birçok konu üzerinde bizler ile alakalı asılsız ithamlarda bulunup,kışkırtmaya yönelik bir çaba içersindesiniz.Sizden ricam bu şekilde devam etmemeniz.
    Aksi takdirde hesabınız ile alakalı bizzat benim işlem yapacağımdan emin olabilirsiniz.Bu kesinlikle bir tehdit değil,size samimi bir uyarımdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.