Şimdi Ara

Eleştirilerinizi bekliyorum bu sistem için.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    toshiba qosmio'nun herhangi 3bin tl üzeri bir modelini almaktan ve herhangi bir imac almaktan vazgeçtikten sonra güçlü bir masaüstü toplamaya karar verdim, dünden beri bi şeyler araştırdım, mesela işlemci piyasasında hangi marka iyidir hangi marka iyi değildir gibi, sonra "kendimce" güçlü diyebileceğim, almaktan beni çok memnun edecek bir sistem meydana getirdim, tabii ki eksikleri ve fazlalarıya, işte tam da bu noktada sizlerin olumlu/olumsuz görüşlerinize/eleştirilerinize ihtiyacım var; saçmasapan bir sistem meydana getirmiş de olabilirim, gereksizce fazla para vereceğim bir parçayı dahil etmiş olabilirim, yeter ki eleştirin siz..

samimiyetiniz için şimdiden teşekkürler..

not: bilgisayarda yapacağım ekstra şeyler, çekilen film'i montajlamak, photoshop kullanmak bunun dışında diablo 3, fifa 2013, pes 2012 vs

Intel® Core™ i7-950 Processor (8M Cache, 3.06 GHz, 4.80 GT/s...
    ASUS P6X58D-E DDR3 COREI7 GLAN+SATA 16X
    G-skill TT DDR3 1600Mhz CL7 6GB(3x2GB)..
    WD 3.5" 1Tb Caviar Black SATA 3.0 64MB Cache 7200Rpm
    ZOTAC GTX470 AMP! GDDR5 1280MB 320Bit Nvidia DX11 Ekran Kartı
    Samsung XL2370 23" 2ms (Analog+DVI+HDMI) Wide Screen LED LCD Monitör
    Creative Sb X-fi Titanium PCi chip

ek olarak bana bir de 300tl altı kasa önerirseniz çok memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madjid -- 7 Kasım 2010; 3:25:29 >

• he bu kadar sistemi topladın 300tl kaldı kasaya :)

neyse hadi bakalım

xilence 800w psu 170tl
    phalanx full tower kasa pleksi pencereli 140 tl olması lazım
    anakart içinde msi x58a-g65 öneririm 400tl
    gskill tt ramler pahalı ise kingston ile değiştirebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mckhan

he bu kadar sistemi topladın 300tl kaldı kasaya :)

neyse hadi bakalım

xilence 800w psu 170tl
    phalanx full tower kasa pleksi pencereli 140 tl olması lazım
    anakart içinde msi x58a-g65 öneririm 400tl
    gskill tt ramler pahalı ise kingston ile değiştirebilirsiniz

:) param kalmadı valla:)
    tavsiyelerin için çok sağol,
    anakrtı değiştireceğim sanırım,
    ramler kalacak ama önerdiğin kasa çok hoş,
    alacağım sanırım onu, tekrar saol
  • oyunlarda fark olmaz o ramlerle kingstonlar arası ramler 6gb olduğu için geri kalan
    nano saniyeler
    birisi oyunda işlevi 0.0006 nano saniyede görücek diğeri 0.0008 de değer mi ?
  • quote:

oyunlarda fark olmaz o ramlerle kingstonlar arası ramler 6gb olduğu için geri kalan
    nano saniyeler
    birisi oyunda işlevi 0.0006 nano saniyede görücek diğeri 0.0008 de değer mi ?

değmez haklısın, kingston'ların fiyatlarına bakmadım ama değer mi dediğine göre fark ediyor epey sanırım, madem öyle kingston alırım hocam, sağol, başka bu şekilde gözüne çarpan bi şey varsa çok memnun olurum söylemenden
  • herşey yerinde onun dışında inventusda coolermaster haf x mevcut eğer zor olmazsa onu alabilirsin kasanın üstüne cıktım beni taşıyor yani hesap et ne kadar dayanıklı ama biraz büyük kasa :)

o ses kartına z5500 bağlarsın artık yanınada sharkoon yada speedlink medusa kulaklık
  • quote:

herşey yerinde onun dışında inventusda coolermaster haf x mevcut eğer zor olmazsa onu alabilirsin kasanın üstüne cıktım beni taşıyor yani hesap et ne kadar dayanıklı ama biraz büyük kasa :)

o ses kartına z5500 bağlarsın artık yanınada sharkoon yada speedlink medusa kulaklık

oh valla ne güzel olurdu, z5500 almak için param kalmayacak ama:) 2+1 ve sennheiser var,işimi görürler bi süre..
    bu arada söylediğin kasa bu muhttp://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3184, bundaki güç kaynağı işimi görür di mi?
    bi de ben böyle ordan burdan alıcam parçaları, yani herbiri ayrı bir yerden gelecek, nasıl birleştireceğim bilmiyorum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen bu ama güç kaynağı yok bunda :)
    ayrıca 2.1 ses sisteminiz varsa ses kartına gerek yok o.b yeterli güce sahip o konuda
  • quote:

aynen bu ama güç kaynağı yok bunda :)
    ayrıca 2.1 ses sisteminiz varsa ses kartına gerek yok o.b yeterli güce sahip o konuda

2+1 ses sistemim var, ses kartına neden ihtiyacım yok anlamadım? o.b ?
    o halde bana güç kaynağı da önerebilir misin bi tane :)
  • anakartın üzerindeki ses kartı idare eder 2.1 ses sistemini hatta bende logitech x540 var arkadaşımdan ses kartını alıp denedim aralarında ses farkı yok denicek kadar az anakart cıkısında %90 sesden sonra biraz uğultu oluyor o kadar

2.1 ses sistemi için bu anakartın ses kartı yeterli gelir

psu ya gelince xilence 800w hem ucuz hem güçlü bi psu tek eksiği modüler kablo olmaması

eksen bilgisayarda olması lazım 170 lira gibi bişeydi
  • quote:

anakartın üzerindeki ses kartı idare eder 2.1 ses sistemini hatta bende logitech x540 var arkadaşımdan ses kartını alıp denedim aralarında ses farkı yok denicek kadar az anakart cıkısında %90 sesden sonra biraz uğultu oluyor o kadar

2.1 ses sistemi için bu anakartın ses kartı yeterli gelir

psu ya gelince xilence 800w hem ucuz hem güçlü bi psu tek eksiği modüler kablo olmaması

eksen bilgisayarda olması lazım 170 lira gibi bişeydi

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_23568_XILENCE_Gaming_Edition_SPS-XP800__135_R3__800W__APFC__13_5_cm_Fan__Guc_Kaynagi.html
    bu sanırım söylediğin:
    http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_34109_XILENCE_Gaming_Edition_SPS-XP800__135_R3__800W__80__Bronze__APFC__13_5_cm_Fan__Guc_Kaynagi.html

modüler kablo nedir ne değildir bilmiyordum, biraz araştırdım da modüler kablo olsa daha iyi olur :) modüler kablolu bi önerin var mı? :)
    kusura bakma seni de yoruyorum

• quote:

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-m12ii-80-plus-bronze-620w-guc-kaynagi.html
    buyur kardeş seasonic 10 lira pahalı ama 1. numara

tamamdır dostum, çok teşekkürler tekrar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.