elınde elf belt war arkadaslar serwer olımpıa almak ıstedıım ıtem bulabılırsem +8 exeptional blade axe elf belt ın ustune +7 ii wersem bu itemı alabilirmıyım yada sırf elf belt ne kadar eder hangi itemlere es değer olur yardımlarınız ıcın sımdıden teşekkürler
yardım edebilecek kimse yok mu
Elf Belt in tam olrak bi değerini bilmiyom kimisi +8 md + item ister kimisi +8 md ve + item verir
ama bana elf belt lazim dual +7 shard fln veriirim ayarlarız bişiler
elf belt e bulabilirsen md+8 alabilirsin ben hb+6 weya ii+7+gb ariorm bakalm weren olursa takas edicem
cok cok rahat o exp +8 blade axe yı alırsın elf belt+ii ye ama sakın ole bı hata yapma.ben elf belt arıoyurum cypherda.we werebılırım mesela.bence oldukca saglam bı ıtem
Dual RE de yapiyor..
OLyde +8 exc blade axe oldugunu sanmıom bulursan vermezler heralde ama gnede çünkü cok güzel +8 exc blade axe
bencede ii çok fazla kaçar onun yerine başka bişey ver ii yerine ne bilim para falan ver ii verirsen çok büyük kazık yersin
2 elf belt daha bulup +1 yapabilirsin mesela
quote:
Orjinalden alıntı: DarkCaptain
cok cok rahat o exp +8 blade axe yı alırsın elf belt+ii ye ama sakın ole bı hata yapma.ben elf belt arıoyurum cypherda.we werebılırım mesela.bence oldukca saglam bı ıtem
bencede sakın ii verme ... blade ile kafa kafaya olur ..hatta üstüne para bile alabilirsin ...
cyper da +7 sharda elf belt weriolardı
quote:
Orjinalden alıntı: elweda
quote:
Orjinalden alıntı: NeShTeR
quote:
Orjinalden alıntı: elweda
bencede
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme