Eski serverlarda da adam kalmamış. Yalnız başına zevki de çıkmıyor bu meretin...
Aklı başında insanların olduğu bir guild ve server var mıdır?
Yani 1337 tiplerin değil de efendi insanların olduğu, yarı casual-yarı hardcore, C'thun'da 20 kere öldü mü guildi terkedip gitmeyecek, bizim ufaklık klavyeye atlayıp da hazırlıksız bir boss'u pull etti mi 7 sülaleye küfretmeyecek, geyik - muhabbet vs. takılacak, oyunu bilecek ama oyun olduğunu da bilecek, mümkünse 25 yaş üstü insanların olduğu bir yer tavsiye edecek olan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: ysselim
Yahu dayanamadık, gene açtık accountu...
Eski serverlarda da adam kalmamış. Yalnız başına zevki de çıkmıyor bu meretin...
Yani 1337 tiplerin değil de efendi insanların olduğu, yarı casual-yarı hardcore, C'thun'da 20 kere öldü mü guildi terkedip gitmeyecek, bizim ufaklık klavyeye atlayıp da hazırlıksız bir boss'u pull etti mi 7 sülaleye küfretmeyecek, geyik - muhabbet vs. takılacak, oyunu bilecek ama oyun olduğunu da bilecek, mümkünse 25 yaş üstü insanların olduğu bir yer tavsiye edecek olan var mı?
Bulursan banada haber ver dostum.
quote:
Orijinalden alıntı: eudimonia
quote:
Yahu dayanamadık, gene açtık accountu...
Bulursan banada haber ver dostum.
Bir zamanlar Defias Brotherhood'da bizim vardı...
2005 yaz aylarıydı... Darksorrow'da kasıyorduk. RP-PvP Realmi açıldığını öğrendik ve balıklama daldık...
Daha server açılalı 5 gün olmuştu... Biz de tam gaz 60'a koşturduk...
Ondan sonra da eğlence başladı... Zira ilk 60 olanlar anca 30-40 kişiydi... Hepsi de usta adamlardı... Dungeon kasmak için de birbirimizden başka kimse yoktu...
Arada bir de guild kuruldu... Tertemiz oynadık ondan sonra... TBC çıkana kadar da devam etti o guild... O havayı bir daha başka bir yerde göremedim...
Genç olsaydım ben kurardım sağlam bir guild de... Artık uğraşamayacak kadar yaşlandık...
quote:
Genç olsaydım ben kurardım sağlam bir guild de... Artık uğraşamayacak kadar yaşlandık...
Merak ettim yaşına baktım acaba 45-50 falan mı diye 33 yaşlısın demek değil ki.
rp serverde olur herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: Dübel
quote:
Merak ettim yaşına baktım acaba 45-50 falan mı diye 33 yaşlısın demek değil ki.
Yav yaş olarak amenna da, evli ve 2 çocuklu olunca, öyle bi de extradan web sitesi kurup raid planlamak, DKP hesaplamak, otoriteyle beraber dostluğu korumaya çalışmak, tek tek milletin derdiyle ilgilenmek, vs. vs... Bunlara ayıracak vaktim kalmadığı için yaşlıyım diyorum...
Varsa temiz bir guild en güzeli...
Twisting Nether'e girelim bakalım, ne çıkacak bahtımıza...
Bende Dunemaul serverını bırakıp Twisting Nether geçtim şuan karakteri kasma aşamasındayım güzel bir server benziyor sağlam Türk guildleride mevcut diye biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Red_Lead
Bende Dunemaul serverını bırakıp Twisting Nether geçtim şuan karakteri kasma aşamasındayım güzel bir server benziyor sağlam Türk guildleride mevcut diye biliyorum.
Hangi aşamadasın? Kasarız belki arada denk gelirsek...
Ben lvl10 oldum 1 saatte... Haftasonu 1 haftalığına izne çıkarım da, döndüğümde 1 haftaya 60'ı görürdüm herhalde...
Ben 1 haftadır kasıyorum 63 oldum az önce :) 1 hafta içinde 80 lerim herhalde olurda yardıma ihtiyacın olursa Darbzen nick ekliyebilirsin
beyler oyunda yeniyim ben de sizinle kasabilir miyim?
quote:
Orijinalden alıntı: KoSeKu3
Valla sen bir ara tuvalete gidip gelsen, arada level farkı açılır... Bilen adam olsan, arada kendin kapatırsın da, bilmeyen olunca, o fark giderek daha fazla açılır...
O yüzden çok anlamlı olmaz... Ama kasmasına kas, lvl 80e kadar yolu var...
Mümkünse de senin gibi yeni bir arkadaş bul kas... O şekilde daha çok zevki çıkar...
Çünkü biz de hala ilk günleri ararız... O günlerin keşfetme merakını, yeninin heyecanını vs...
Şimdi herşey monoton.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KoSeKu3
Valla sen bir ara tuvalete gidip gelsen, arada level farkı açılır... Bilen adam olsan, arada kendin kapatırsın da, bilmeyen olunca, o fark giderek daha fazla açılır...
O yüzden çok anlamlı olmaz... Ama kasmasına kas, lvl 80e kadar yolu var...
Mümkünse de senin gibi yeni bir arkadaş bul kas... O şekilde daha çok zevki çıkar...
Çünkü biz de hala ilk günleri ararız... O günlerin keşfetme merakını, yeninin heyecanını vs...
Şimdi herşey monoton.
hadi ya :) ben daha talent in ne olduğunu bilmiyorum hangisi seçeceğime nasıl karar verceğimi de bilmiyorum, hızlı öğrenirim de işte kararlı bi şekilde gitmem gerekiyor onun için de birinden yardım gerekiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme