arkadaşlar dediğim gibi modeli falan ne bilmiyorum arkasında cartier paris 999 argent plaque or g 20m swiss 0 9 8 7 6 5 4 yazıyor ön camında da must de cartier yazıyo
Fotoğraf ekleme şansınız var mı?
tabi çektim ama biraz kötü gibi kalite anlar mısınız bilmiyorum
....................
...........
quote:
Orijinalden alıntı: DrMarveL
....................
Saati siz kullanıyorsanız bileğiniz boynum kadar.
yok bayan saati bu dedem hediye etmişti karına hediye edersin diye ama şu an paraya ihtiyacım var
Bence eğer çok çok zor durumda değilseniz satmayınız, çünkü manevi değeri edeceği maddi değerin çok üzerinde. İlerde çok pişman olabilirsiniz. Fotoğrafların kalitesi düşük pek bir şey ayırt edemedim ben ama emin olmamakla birlikte eğer alıcı bulabilirseniz 1000tl civarlarında satılabileceğini düşünüyorum.
yok manevi değeri olan bir saat değil. bayan saati ve hediye olarak verilen bir saat değil. öylesine verilen bir şey. 1000tl diyorsunuz demek.. internette araştırırken aynı saati 5-6 bin civarında görmüştüm. eminmisiniz?
Cartier'den hiç anlamam ancak piyasası hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız önerim aşağıdaki siteyi biraz incelemeniz yönünde olacaktır.
İlk birkaç sayfada elinizdeki modelin aynısı çıkacaktır diye düşünüyorum.
Yok hayır zaten mesajımda da belirtmiştim hiç emin değilim benim ki tahmini sadece yurtdışına satış yaparsanız belki daha yüksek fiyatlara alıcı bulabilirsiniz. Sahibinden üzerinden böyle bir linke rastladım sanırım sizin saatinize benziyor, 4 ay önce verilmiş.